[CW] Superman/SG/Batwoman/Black Lightning/Flash/LOT討論區03

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
棄左flash一排但睇左s7 finale d clips覺得好好笑
有野想問下, 有無巴打解釋下
今集The Flash最後嗰場打鬥都係乜嘢玩法
啲Godspeed退場係飛上天真係睇到好尷
希望下季可以打得好睇啲
又搵RF殺人
自己扮好人
俾咁多時間Impulse 唱歌
Rf講報仇講左7季
LOT同superman又會停,8月中回歸
第8季係咪last
可能會收尾了
不過speedster 真係公廁能力黎
係咪又播返supergirl
Gotham 的 Renee Montoya, 將會去batwoman s3做同一個角色
想當年佢season 1後就消失咗,佢係做Barbara Kean個ex

睇嚟Maggie Sawyer好快可以去埋batwoman 度
god speed咁就收左皮. 呢季係咪咁又完左?
電視劇既godspeed一直都係廢

今次已經進步左好多
Wtf 係咁停?
屌 呢季前幾集既第六季結局難睇到喊
之後季中原力冇咁柒但都係好柒
之後季中至 主線之間既幾集都仲係柒下柒下

到季尾得個幾集主線 一開波冇左iris條煩西觀感直線上升 到佢返黎加個仔同女我以為會仆街 不過iris返左黎之後好彩冇咁煩 但係個仔我唔知點解我好唔鐘意佢

Btw個女警長有superspeed個時好核突

希望下季可以撚去stargirl 同埋可以解釋下jay係邊到黎
好滾動 superman個大仔冇精蟲上腦 respect
可能之後集數鋪排新反派出場
或者講番4個力同iris既未來走向
個仔太多誇張面部表情想吸引觀眾
明顯太chok, 好似仲未識做戲咁
唔係得18集炸咩?
以為joe會同女差婆扑野
我反而覺得佢做得好好喎
做到個種得 10幾歲嘅感覺
如果調番轉jason todd做impulse會夾好多 衝動撚
今季完左啦
最怕佢下季好似今季咁

頭幾集先係今季嘅真埋尾
https://www.youtube.com/watch?v=-l0M3Jwlk2w
Barry is faster than Reverse Flash
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞