[CW] Superman/SG/Batwoman/Black Lightning/Flash/LOT討論區03

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
真,鳩流流又成日創到d劇情出黎估佢唔到笑到下果下好睇
batwoman都換撚左人,同arrowverse班友聯繫都無撚左啦
應該直接摺埋當完左架喇
SG今季第六季係最後一季,
之後先唔做。

話時話,FLASH都做左第一集了,
SG連第一集幾時播都未知
https://www.imdb.com/title/tt4016454/episodes?season=6&ref_=tt_eps_sn_6
Ruby Rose就醒目喇,
拍左第一季就話唔再拍
專心去拍電影好過。
算啦其實完左crisis之後都當完左成個故事啦
已經唔記得曬 上季flash 講咩
垃圾ruby rose 次次都係咁
orange is the new black 個陣都係拍拍吓唔拍
個時仲要係個重要角色
superman 幾好睇
Flash好撚悶
其他地球?
godspeed條line拖咗成個s6
1.上季講臭西入左塊鏡出唔番黎 臨完個陣有個假臭西出番黎
2. speedforce冇左好似係因為coie? barry要搵方法人造番個speedforce出黎
合體變beebo邊個諗到
都冇乜刻意講講下呢樣講下個樣咁 gos條線似係唔知講咩就求其塞野落去講下
Flash真係好悶,想做感動又唔感動,想做滑稽又唔滑稽,main cast走咗咁多個仲唔執
Speedforce 好似係因為嗰個異變醫生
點解batwoman個老豆集集都比人捉
冇睇過 你講到好似唐三藏
睇唔少報導話佢仲會出場
但仲 fc 緊
speedforce 死,原因係上季 crossover Barry 吸咗 Oliver 能量,攪到 speedforce 好似中毒咁
傳緊話要搬返zoom出嚟
https://www.toy-people.com/?p=60154

sg 30/3 回歸但同時傳緊超人會係23/3休季到5月中
black lightning個老母好on9呀...自己keep secret就得
之前一路有睇the flash, 但睇到season 5就無再睇, 值唔值得睇season 6?
做幾集又休息幾個月. 唔知咩玩法.

直接張supergirl放落summer show到播咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞