[CW] Superman/SG/Batwoman/Black Lightning/Flash/LOT討論區03

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
superman又要停兩星期了
越睇越覺得superman and lois同flash supergirl 佢哋根本唔係同一個earth
明明咁多人lois可以call黎幫手 有火星佬 supergirl flash唔搵 走去搵個黑鬼
我諗係編劇有心唔提姐,始終第一季都想俾主角威下先

下集有copythat客串 加上今集clark又有句對白類似暗示有其他同類都係過住同佢一樣既生活,應該係指kara啦 所以我始終覺得superman都係earth prime入面既一份子
唔搵kara真係唔係幾合理 你對白交代下佢依家唔係地球都好呀
佢就係想拍到唔係同一個 earth
但設定上係
都好嘅可以拍好啲
呢套都有copythat?
係唔係未有綠燈拍, 所以食得唔好嘥
https://www.youtube.com/watch?v=dnqjp5DG1Ag

Season 1 Episode 12 airing July 13th on The CW. David Ramsey guest stars as John Diggle.
Superman今集好撚好睇
GL?
上集batwoman 先話佢去check個腦應該冇咁快掛?
Superman and Lois時間線係好遠之後啵
條應該timeline係好後 2個仔咁大個 supergirl個陣都岩岩出世 不過coie之後變左2個仔 可能要等今季supergirl season final先知kara去左邊
你冇睇Supergirl?
kara去左Phantom Zone呀嘛,都未出返黎。
supergirl做乜停左咁耐
出左啦下集帶埋老豆返工
sumerman播完先播返sg
Lois 後生個樣仲有氣質過而家
生完B養胎
我指戲中果個後生記者樣
Diu superman 又要停幾耐啊屌
睇到戲肉好撚緊張
Grimm 個陣都幾靚
時間線上大超應該係超女套劇既十年後啦
kara今季都final,結局會唔會寫佢仲係地球都唔知
所以唔搵佢都唔出奇姐
睇下集diggle出場咩設定就知
不過又要等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞