[CW] Superman/SG/Batwoman/Black Lightning/Flash/LOT討論區03

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
titans仲未有字幕
屌 點解要寫到bruce咁
雖然佢真係癡線佬 但唔使寫到佢咁嘔心呀?
完全接受唔到
唔係好相信佢會講出 i can’t do this alone
係咪唔記得左佢係點樣走過黎
聽到佢講呢句我直頭呆撚左
劇組係咪好撚憎batman 睇完第一集已經想棄
可能想將focus 落返落二代身上
諗個位俾佢退場
連batsuit 都唔show

但洗唔洗做到咁核突
this is not fucking bruce wayne
鋪緊綠燈出場
copythat 去過搵flash, superman, stargirl

lois lane
titans憎batman就肯定
不過劇組憎你多啲, 第一季寫到Dick Greyson你勁廢
套劇唔想搶focus所以成日搞鳩bruce
咁就不如唔好出佢啦
搞到成個痴線佬咁
但係唔出佢一定有班人屌有dick 有jason 有tim
有babara 你唔係無bruce啊

見佢刻意死左alfred gordon
但係唔係寫到佢咁柒
接受唔到佢會講 i can’t do this alone

但bruce係痴線佬黎
a man dressed like a bat , you are out of your mind Bruce Wayne
batwoman都無batman啦
無睇呢套
俾flash 拋到 不忍直視cw 出品

見stargirl 有gl 反而有啲性趣
上季有出現過
坐輪椅嘅老Bruce
titians season 3冇上兩季咁暴力,s03ep3 好正,dove正垃圾
其實點解donna會係season 2咁樣死?
點解佢會驚電?
點解唔superboy去頂?
另外唔記得個惡魔女去左邊?
Gar今季有提過Rachel去左邊
佢叫raven 啊同埋上季尾佢去左themyscira吖
Btw Bruce 做左無用廢老。。。
就算以前卡通Batman beyond 都唔會咁啦。 最多係愈老愈固執同痴線姐。都唔係咁廢與西
扮廢姐,心理戰術黎
要令dick成長
咁其實batman點解需要請robin呢?
Batman咩都自己搞得掂
寫得柒就柒啦 仲幫佢兜
你點知可能係Bruce set up一個局出黎
你對Titans 班編劇咁有信心?
S1 2柒到飛起
你唔覺Bruce同dick講Jason條屍個古怪咩葬禮都冇搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞