[CW] Superman/SG/Batwoman/Black Lightning/Flash/LOT討論區03

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

CW aarowverse最新poster, Sara企中間,竟然係咁多hero面前擔正
其次係Superman同Stargirl,呢三個CW比較倚重。
Batwoman係最柒樣
計出場時間sara真係早過barry 不過諗諗下下年無埋最左同右,arrowverse個圈又變番細
P到咁好唔夾
之前crisis排晒hall of justice 咁 依家係咪應該收左皮火星佬連poster都無得岀
BW 個頭真係好唔掂
用返本身髮型咪幾好
最唔期待今年,已經棄哂咁濟

cw universe已完
black lightning同supergirl今季玩完
flash下季完約 應該都唔會有 23年好似the flash 電影上(?) 好大機會華納收番個版權
lot同batwoman仲有下季
superman & lois口碑幾好應該有下季

得番stargirl前途未卜
雖然stargirl搵學生拍成本平
但故事線單一, 我估續埋今季都應該完
batwoman cls劇情
flash 真係越黎越悶
好弱智呀 love and peace咩...搞左成集都唔知做緊咩
快d到亞仔出場個篇好過
直頭on9 個iris 仲講到屌你同敵人講道理改邪歸正先係正路咁 on99 flash 不嬲係smart 同star lab tech 對付敵人架啦。 真心成個cw BLM, love and peace到走哂火入魔。
我成集都飛住黎睇,唔知做乜鳩咁
stargirl, batwoman, superman 三個都上映遲過supergirl好多,但擺最側邊,真係慘
雖則做完今季都完,都唔使咁呀
點cls法?無時間追
老豆集集比人捉都算 之後sophie又知道ryan係batwoman成集好似焗尻ryan自爆係batwoman咁
我以為Sophie一早知Ryan係bw, Julia又成日失蹤
julia比enigma搞到退左場啦 又係on9 到爆
又話Julia 係最聰明嗰位,不過太多女角要減啲人都明白既
啱啱睇完LOT第一集
Gary係外星人 wtf?
根本Batwoman套野變晒black womman做
接black lightning棒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞