[I/A]Pokemon Masters EX (63)| 寵物小精靈 ★1.5周年-丹帝瑪俐登場/沙奈朵月底亮相★

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
7500鳩炸 , 格冰鋼都冇升

風咁樣點已經無力量點了,因為要玩拍招,所以左下角黃格我必點
拍組後6級特攻冇乜用
因為我潛能刷佐要害2,加上我得返11點力量,都無咩可以點,唯有點拍招6特攻
其實有無比較過要害2既拍招同無要害2既拍招,傷害會唔會差好遠

升多左啲6ex 今星期試挑戰7500
記錄一下 第一次7500分
咁講啦
特攻不會下降 = 萬用 晴天/ 拍招 都無所謂
要害2 = 玩唔到晴天 / 洗拍傷害做唔到最大化。
除非你諗住洗拍玩種子機關槍
如果唔係每次開飛葉風暴都降特攻,洗拍有機會玩到負特攻
飛葉風暴本身都高傷,所以建議有能力都係洗翻特攻不會下降。

計數就等其他大佬比你。
咩叫比預期低比邊個嘅預期低? 用字咁奇怪嘅
以後係咪send多啲email講舊盤廢就有機會微調
證明佢真係冇玩過
唔係點解出咗街咁耐先話比預期低
多謝ching解釋,洗拍之前用飛葉風暴都高傷,但我點佐拍招+6特攻,放拍之前應該都仲有+2特攻剩
第一次拍技同第二次拍技期間,正常可以出3次葉暴風,咁開拍前就會+0特攻

ps 我覺得好多人同我一樣一早已經刷左特攻唔下降俾蜥蜴王,而且我都唔鍾意出完葉暴風降特攻,所以繼續keep住呢個潛能算數,傷害同cs2應該都唔會差好遠
出咗都就快一年
不過真係加強咗鯊魚好多, 自殘完有半血+3避, 有機會涯到多幾下aoe, 自己招大技又咁大力
終於的起心肝儲夠魂sex左氣球有冇話點砌可以最大化sync nuke傷害
草場蜥蝪真係好癲秒3隻非剋屬
冇土台龜
唔係好明白點解各位打4天王咁容易
抄左上面巴打們貼嘅隊,但係都係比對面一下秒
我好想d精靈可以上EX
唔一定EX先贏到 F2P都夠做
不過要齊盤同埋升星 資源需求大
所以要睇餸送飯
最緊要揀啱條件 最易用一定係毒+捆綁 , 其次係sync nuke (配場地)
今個星期可以暫時參考呢個
https://youtu.be/5ofClz5eKbM
關佢咩事?
用黎降對面物攻同加自己物防?
不過真係醒唔起可以運用敵方放嘅草場
相問吓冇巨金嘅前提下值唔值得餵拍1劍狗上拍3再ex埋
宜家淨係ex咗red同蜥蜴王 諗緊下隻俾邊隻ex
你仲有邊啲攻擊手同拍幾先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞