[I/A]Pokemon Masters EX (63)| 寵物小精靈 ★1.5周年-丹帝瑪俐登場/沙奈朵月底亮相★

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
丹噴?
金卷同冠軍魂有咩途徑可以快啲入手
淨係ex咗red
屌你老母 垃圾鱷歪撚到拍3
5張4星券換可以1張金券
咁你留石比三頭龍/沙奈朵好過

火系打手已經ex咗赤紅 我覺得反而未有必要ex丹噴住

當然有愛另計
見大家諗要ex邊隻, 整咗大技上限威力排行前12, 後面有機會再貼

以上數值都係5/5+20/20+無cs2加成, 全部tech怪1.5倍威力
得噴計埋晴天1.5 同埋 自帶天氣場地嗰幾隻有計
其他怪都無計天氣場地, 所以morpeko/甜女王/蜥蝪 都仲有額外1.5倍上升空間
瑪奧咁痛
咁計red噴都幾低攻不過可以猛咁開
不過難setup -6攻+晴+混
我連30抽都零5星

D機率比左其他戰友
唔ex都夠做

琴日歪左拍二試左場晴天剋屬打希巴,痛但感覺唔到好誇張可能因為我未set up到+6攻-6攻
而且平時要晴天就唯有靠大菊花開拍,變相佢冇得開拍
-6攻同-3攻已經差50%加成
同埋因為你2/5未開到2格大技+25無ex又差咗1.5倍
唔關事 red係攻擊型 ex完大技變群體攻擊 而技術型ex完大技威力會提升1.5倍 所以頭幾位全部都係技術型

攻擊型可以上榜已經好勁
有冰鬼護仲唔知足

利申: 歪到拍3 完全唔知件廢物有咩用
我歪到拍5埋都唔識用呢隻嘢
係咪即係應該抽惡龍>沙奈朵
30五星券個五星池必中廢物

抽過兩次 1次中冰鬼護 另一次中大力鱷

兩隻都拍3
神sup喎
各有各玩法啦剋屬嘅沙朵都只係排後蜥蜴一位,ex咗大技有aoe

不過三頭龍嘅大技唔ex都已經係最大力搞到成隻驚嘅輸出standard拉高咗好多
今次出盡奶力 終於打到6千分 屌你老母好撚難打

3關1500

另外2關 一屈狀態 一隻用電超電爆佢 拎埋另外1500分
冇冰穿
都算老屎忽玩家
仲未歪到皮皮同七夕青鳥
連娜姿都係上個月先歪到
歪親成日一係冰鬼護 一係dance dance dance
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞