[I/A]Pokemon Masters EX (63)| 寵物小精靈 ★1.5周年-丹帝瑪俐登場/沙奈朵月底亮相★

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我冇red唔知佢幾誇張
但丹帝拍1打得過跨屬1500真係好勁
我會留住啲糖先
黎緊仲有兩個限定
如果射歪中電次,可以ex斑馬
同埋你遲啲可能想ex三頭龍/沙奈朵呢
啱啱打嘅7500 其實ex都只係幫你打快啲 唔會話冇ex過唔到

毒關全血防rule, 正常花同野味夠做2隊
nuke關全攻rule, 要確保自己用最大火力嘅盤同齊發動nuke條件
平衡關 揀晒啲廢rule+lv up優先, 剩返再揀少少hp up, 唔好揀3或以上嘅攻rule, 揾埋啲眠怪出嚟幫手就更加穩陣
另外非ex打手傷出緊張啲
有時可能第一下大技同部分技能打落旁邊嘅怪先回報會大啲,好多時淨係集中打中間boss, 最後會overkill咗但又俾左右門神嘅aoe翻盤
同意,我自己無ex竉既話,一定要打死左右2隻先

附上我今次冠軍既組合
巨沼怪真係好撚勁
拍1打天王 set1000千分 靠自己加少少buff郁d都爆6 7千傷
根本係限定pool實力

7500分陣容
最後打呀渡用3隻EX好奢侈場地技選拍技減turn
第一下拍俾龜開
第二下拍技巨金直接帶走左右2隻,化飛剩1/4血好勁
丹帝駛唔駛拍3?
暫時冇需要 拍1都夠玩
等佢復刻再抽都未遲 (希望佢會有極巨)
雨天隊應該點砌好?
想問吓要打冠軍對戰用毒隊嘅話,隻尼美后應該用技術型定輔助型好
技術
要降stat嗰招
毒液陷阱
技術
好想快啲試三頭龍
double drop如果係連隊友都double嘅話,配尼多后就勁到癲
原來前後都抽左7下10連
唔中都算 前後得5隻5星

最近想認真玩番,想請教下有冇邊啲角係值得優先升黎用同夾先
同埋而家係咪玩18屬打四天王之後精英mode打7500分?
收到ching
係,要玩哂十八屬先
X鹿一定要升到120
明明上星期先出完活動
點解咁快又悶過

facebook見到 幾搞笑
叉字蝠 阿利多斯 雨翅蛾 飯匙蛇 蛋寵尼美后
呢幾隻無腦必備
竟然係尼美后😮
係邊個版本同咩定位?

Btw喊出黎,hea玩嗰陣冇留意到隻X鹿淨係解到寶4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞