[I/A]Pokemon Masters EX (63)| 寵物小精靈 ★1.5周年-丹帝瑪俐登場/沙奈朵月底亮相★

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
又點人數
具甲大招急所威力上升20%
保姆蟲大招有減特防6加倍 但要睇你有無嘢夾 因為佢自己減對面特防唔高機率 同埋自己無cri要有隊友+cri
保姆蟲夾大菊花好勁喎
一次過補晴天同crit buff
我睇就兩隻都火力不足
雖然現有難度兩隻都打到1500分

保母就算有人幫手減防都唔係勁大力
又要人幫手放要害buff
如果要配埋晴天就無空間放防buff
不如專心做副攻算 如果有位出場

具甲又係飛針5下都唔算好大力
大技爆必先加傷 重要得2
而且弱蟲多數係特攻惡系
具甲嘅血量同特防一下惡波就落場
自己buff得物攻物防又要扣氣
最盡又加得4唔似蜥蜴可以一下+6

用過火蛾嘅人應該知道
火力同無腦程度都好大差距
睇下有無高手識用呢兩隻
抽過限定pool嘅人都應該知道 好運同唔好運都好大差距
普池等歪中
常駐黎講保母蟲好勁wor佢點完盤好高機率-特防
蟲嗚本身都痛,配埋大菊花落晴天輸出好高
有冇話票劵搜尋個pool幾時更新?
冇講過
今次出問卷 實屌到佢開花 大把嘢屌柒
留咗啲劵唔用住
佢嗰pool d野我就黎全拍3以上
坦黎講都唔錯 但最少都要拍二先用得

結論 : 等歪
一樣等歪
Galar仲有大把角色未出
屌你老母 20粒幣先換到粒糖 一個月拎得幾粒 玩撚毛
瑪莉得拍1 唔上唔落 又無石......好想課
今日單抽連中瑪俐電貓

想問黎緊抽3頭惡龍同莎奈係咪都有12%
如果得老噴有12%就而家抽晒佢算
我估10%
Poke Fair 統一10%
Master Fair先係12%
但明明佢兩個都係冠軍黎
而家隻驚有分master級 同普通級
我估佢遲下等錢洗 應該會將全部master入哂一個pool(希望)
但%一定低到仆街
依家過到精英mode就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞