召喚痴線西(149) 善用不推文回覆

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
誠誠個保釋金好似係sunny俾

阻止唔到成人台嘅男人話佢係大波
真係食過大波妹既男人唔會話呢啲係大波
泳衣圖睇落c都可能比多佢
其實只係佢肯露 啲人先以為佢好大波
平時睇啲巨乳日本妹唔洗推入去都好撚大
再講 香港比較多人係既size65g全力推個胸入去會震撼好多
呢張自樣圖已經係比較顯得大既圖
唔明班青頭仔咁既size都話大

佢泳衣相一唔係推住夾住對波就得返B平時就厚pad到嚇死人 得塊波皮話自己有C好唔好笑
有絲打分析過 佢隻手就真係貴既 個幾條鏈加埋 不過咁有錢都要賣淘寶貨賣shein 呃妹豬 好撚憎佢
近排先留意誠誠 覺得d片幾好睇
大家可以支持下佢 岩岩過左兩萬訂閱
我都戥佢好開心
希望誠誠大步擸過!!!!
佢瘦到咁 一d都唔好睇
唔係話主流價值觀就等於好
不過而家主流審美觀都係吹捧緊有肌肉有線條既健康身型
唔係呢d瘦到波都無埋既紙片人身型

百變雲西又變樣
呢句野唔知係咪同波仔講嘅呢
其實從來沒有合不合適
只有夠不夠愛
日日夜夜都叫春
其實係咪一定要用物質包裝自己
成日喺度扮abc jm9又唔係讀國際學校大又唔係去過外國讀書
成日強調自己馬來西亞出世,馬來西亞出世就係鬼妹仔
咁有錢去外國讀囉,到時扮abc都有説服力d
講真 係假都唔出奇
飾物呢啲都係搏人唔會認真望
加上依家啲咩一對一訂製做到好真
標榜入專門店都唔會俾sales察覺到戴假嘢
依家啲風氣係曬命嘛 但又唔係個個好似張欣欣咁搵水魚
分分鐘啲女寧願買條假都好過冇
同埋我唔多信小康之家肯買十皮首飾俾個女
明顯Sunny Creamy將人地用完即棄
紅咗就唔理人 覺得人地冇利用價值
以前可以用佢地黎吸下views 建立下形象
依家都廢撚事扮 你地唔好黎沾我啲光
又或者可能覺得人地唔旺佢呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞