召喚痴線西(149) 善用不推文回覆

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
Gigi都係
大家打和唔好爭
Btw竟然得菊花一個係mihk既人幫cotton慶生
不過cotton d片我覺得都唔錯 幾好笑
都唔係邨校啦 屯門區都數一數二
不過佢低form個陣街童係真個陣仲有個fd糖痴豆咁架嘛 個fd後來quit咗去讀band3

即刻話佢係雞?
之前IG有睇佢答人啲問題 佢做生意都真係幾勁 又上莊又讀HKU 仲有時間做生意賺到錢
咁癲
但佢女朋友係cotton生日片嘅語氣勁似cotton
抄男朋友點講野
真心麻麻地mihk其他人
記得之前未好紅之前啲片得cotton gigi剪
其他人打下字幕咁
依家各有各channel就 kitling gordan 都識剪片
之前仲po story見佢兩個分咗手之後都一齊食飯
Mi三條女係左痴右痴 拍埋啲片又勁垃圾
Gordon就真係唔識點講佢
Cotton真係好努力拍片 唔係話想得到乜野
但佢地好似已經冇咗mi嘅初心咁
就算佢地一齊再拍片 都冇晒以前嘅feel
可能佢地嘅價值觀已經唔同晒
之前佢地十集台灣vlog我翻睇咗好多次 好好睇而家簽咗press play真係搞唔掂
就算Mi chanel岀嘅都好無聊
以前幾睇好佢哋
呢個咩組合廖碧兒同豆豆毛毛老母
對kitling真係冇好感
樣衰又串嘴,有啲乞人憎
見到cotton 生日mi 其他人冇哂影就知咩事
Kitling 真係筍 間中客串下 片都冇份剪
而家就可以癡人氣做埋KOL
幾條女拍嚟拍去都係嗰啲內容 悶到爆
日對夜對 一齊生活兩年幾點都有影響嘅 好難講抄唔抄
原來已經分開了三年..
https://lih.kg/1150395
米奇扮自己ex開po講到自己受咗情傷咁既重點係叫現任珍惜自己
依加Mi出番片都冇左以前個種好熱血感覺一齊拍睇落個心各有各做咁,除左cotton同菊花外
雖然三條女啲片都冇營養,但Gigi起碼之前係Mi日剪夜剪片都付出過。
個kitling真係唔知咩事,早期啲片都對佢冇咩好感。
係mi到比啲妹妹fans讚靚女佢又真係以為自己好靚先抵死
講真 都係cotton帶挈佢地,唔係邊會討論佢哋
佢係咪有病好尷尬
外表好可愛 身材細細粒係佢先講得岀
中資黎,香港好似有office
買過直接係杭州寄黎

人地話你地喇
好多on9仔信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞