召喚痴線西(149) 善用不推文回覆

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
一直覺得佢思想好有問題
自己鍾意瘦到骨咁冇問題
但唔洗係到洗人腦咩瘦先係正常
瘦就人生贏家乜乜乜
令到啲妹妹相信呢種病態諗法 跟手又要瘦又要唔做運動
淨係食呢啲19藥
真心好想佢收皮 咪係到教壞人
唔係啦係講緊Katrina yu有個痴線西post冇咗
後來上網睇先知佢咩來源怪自己蠢咗
佢貴咗成倍㗎不過 之後上shein搵返件衫
Btw睇到post嘅大家唔洗係佢度買可以自己上shein
之前買假袋,虛榮心重到pk
依家呃到錢去買親袋都要影一影 !

佢真係好無腦
Shein咪啫係外國淘寶 啲料分分鐘差過淘寶
btw好似都係中資?
其實真係好chur 佢啲短裙短到上屎忽咁濟
之前問過佢著咩瑪 着xs
我之前都成日諗佢點鬼影變幻波
係吖shein 係中資吖,之前差d 比佢伏咗係入面買衫

絲打想買韓國衫可以試下codibook,成日係fb 見到,d 衫幾靚,但呢個因為我未準備買所以未check 係咪中資,但係我就咁睇似係韓國本土野。
碌佢個app 嗰陣有d 似得衫買嘅gmarket
我其實見佢有啲衫着得都幾好睇
但係我已經用google search+人肉搜索shein都搵唔到btw謝絲打分享
佢條片話佢自己單身
但冇del相+人地幫佢慶生嘅story
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞