召喚痴線西(149) 善用不推文回覆

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
下面個張圏住個到咩事 好恐怖
佢地每條prank片都假到仆街
啲反應真係唔係一般既假
演技可唔可以好啲呀 演員creamy
我自己同佢一樣係咁
狙擊緊女拳界lunch gor 張芊穗(aka 八達通閪)法國佢作過篇文話痴線西

https://www.instagram.com/p/CDvt8FQl45y/?igshid=1qalm3hxdyblf

明明呢個post 有親古墓派言論都有人反駁
咁都被條癲婆人打做父權女

八達通閪自己眼紅yepi 就得
之前又狂出story 話江嘉敏
痴線西gossip 下就仇女 咁雙重標準公平咩
如果有痴線西仲follow緊佢啲小學雞漫畫就要反省下啦
我係覺得佢連整容都會認自己係有整嘅話 如果佢有隆胸嘅話 佢應該都會認 我記得佢有澄清過話自己冇隆胸
第一張真係...
呢個閪女人有佢講無人講㗎
諗起台灣 Tiffany 間weartoeat都有肥妹model ,都可以著得好好睇,佢格硬著完全係倒米
作為一個女人真係覺得佢依種所謂「女權L」影衰哂
其他平權人士

又想行Email路線 慳啲啦佢
原來三年前放個毒撚上黎笑既張芊穗,走左去做女權鬥士
https://lih.kg/2428960
依條死8婆懶係扮清泉咁駁上位
香港首席女權KOL張芊穗最支持性別平權
(不包括芊穗討厭既女生)

肚交敏

(乜唔係好中意講slut shame 咩

Yepi

點解紅既唔係我因為肥蛙你生得靚喳講埋啲風涼話
(痴線西post: am I a joke to you)

打卡無腦西
有冇人知dingding ig賣果條水龍珠同個七仙羽係咩來頭
Inbox問左佢唔同size要$2500-4500一條
好撚憎依條八婆
健吾二世 成日一副眾人皆醉我獨醒嘅姿態
踩低人去抬高自己
佢地此地無銀咁話 個題材想拍好耐
但張內部圖又係偷連登credit卻係話網上圖片
抄post就post啦
坦白講連登咪幾好
wtf 真係有人會買咩
七仙羽大家都係當佢搞笑
流到仆街
真心 呢條女係咪有反社會人格。
原來係viu嗰個乜唔係嚟搞笑咖咩
網紅
KOL
睇完想嘔
好彩絲打無quote圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞