召喚痴線西(149) 善用不推文回覆

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
根本佢ig d caption 都睇到人勁老尷
係手袋啊仆街
佢個樣勁似美人魚真人版果個黑人女主角
我見佢年宵片有人問 佢答話分返開幕前幕後
其實一直覺得polly冇乜禮貌 西西地 不過都係睇佢片嘅感覺
分咩幕前幕後勁似揾藉口 打字幕嗰個都出鏡啦何況partner 其實炒咗仲要合作又有錢銀爪葛諗下都尷尬 仲要jlt係polly搞起toki應該無聲出
偷都唔偷佢啦柒到咁
好勵志
勁撚姣真係雞黎
佢當正鍾培生係佢恩客咁
佢老味 唔知佢哋係咪第一次見面啦但仲要有cam 影住都扭身扭勢係想點呢啲女人真係明顯同人講自己係雞嘅表表者正常一個女仔點都會保持下距離 談話間會注意下自己行為啦
Who is Bobby?

張芊芊點解用咩eyeshadow palette 個妝都係差唔多
夾撚完未呀米奇姐
真係有mon po
好想知點解 仲要大家都unfollow左對方
同埋之前誠誠都同sunny creamy fd
上年年宵都有幫手 但而家好似冇fd了
見誠誠而家同pizza fd
今年年宵都唔搵誠誠做唔知係咪有咩私怨
Busboy,creamy, sunny都冇fol佢ig
之前佢哋熟都係因為誠誠係金主同畀人拉單野,之前誠誠見sunny一出片就去留言,宜家都冇啦
同埋之前sunny好似字幕係誠誠打
係囉 但係誠誠仲有follow佢哋 不過friend依啲好難講
都唔知佢哋仲點樣傾idea... 好click
katrinayu 屋企好似都有錢

見佢平時story影到屋企都幾大
正常女仔會覺得咁好姣
不過佢習慣成自然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞