召喚痴線西(149) 善用不推文回覆

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
佢係咪manhood 老闆?
有無人講katrina yu條youtube debut片
抽得好靚
Etv d小學生都好戲過佢地
佢就真係fat fat
唔知大家有無留意到melo點解可以上樓揸tesla 原來除左淘寶之外佢仲有另一個方法呃妹豬錢
佢開左一個比熟客既ig入面轉售pr gift圖利 仲要係半價以上 絕對唔係益followers
基本上你講得出既brand佢都有 更新GA calender仲要賣1000呀陰公唔知咁樣無本生利會唔會好搵過GA PR?
佢間shop有post過story叫人入去搶特價貨:

有哂證據推到啲pr唔撚再助養呢d垃圾beggar
睇到屌出聲
浮誇到
仲要全部料都係出自連登
果張圖都係連登有人po先
講到人地咁,因住俾新世界告呀
好撚cheap
老母區支線任務
PR是需要知道老母做雞的
召喚絲打加入 希望小d 品牌同老母合作
唔好再呃咁多人喇

召喚 老母西 IG:Aphrodite.r (2) 善用不推文回覆
https://lih.kg/sxnJjfX

Foreo可除名 本身已經似震蛋
重搵淫賤不能移嘅老母
歡迎更多絲打加入做任務
好波!
可唔可以send個template 出黎我懶
建議絲打send果陣用#48呢個回覆
一禁就係老母做雞圖
加多兩句 本身有用開你地牌子
但Aphrodite.r做雞真係太嘔心接受唔到
希望你地品牌可以考慮唔同佢合作
唔應你就去post comment到留言

召喚痴線西(149) 善用不推文回覆
https://lih.kg/aKPdibV
#48 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
虰虰話佢條水龍珠條係尼泊爾寺廟入面提取出嚟 唔係度度有 要修法地方先有

唔知又會有幾多妹豬比佢呃到
之前都有fol開 反送中前
唔記得幾時un左 但唔係因為佢係水炮車
依啲女淨係賣弄自己個樣 睇嚟完全無營養
係咪嗰個七師傅
嘩屌cheap到
啲PR見唔見到呀
轉個撚頭,MELO將你地送嘅禮物賣翻出去呀
In case無人知佢721當日仲玩緊小紅書
[/quote]

Melo上年721仲玩緊小紅書,好似自稱係黃
到依家都仲小紅書緊小紅書個度仲咁多粉絲
妹豬完全唔知,仲以為佢STORY講兩講就係黃,明明就食緊兩家茶禮
佢都醒嘅,睇翻佢IG POST完全係港豬MODE,廢時得失啲PR
由佢幫自己開fans club同買followers已經覺得呢個人好厚面皮
啲片又冇內容把聲又煩
連佢啲咁嘅垃圾mk妹都可以上倒神枱 真係多撚謝晒香港啲PR將個門檻set到咁低
好心Benefit, Givenchy, Clinque, Shu Uemura, Armani啲PR擘大對眼睇吓人地啲kol都唔吼你地公司啲產品拎出嚟賣呀 即係唔好用唔使買啦
PR們請睇清楚
依家有KOL賣PR送嘅禮物無本生利
你地送野俾KOL,原意唔係想佢地賣番出去架可

3000係佢個frd
咁佢利晒申講到明係上網見到又quote埋人哋幅圖出嚟都冇乜問題嘅 講緊嗰條片咋
張結婚想三米高咁想點
邊到女神
唔止呢幾個brand呀 你up得出既brand都有 有啲仲要成set賣即係連試swatches喺手up上story講句thankyou都慳粗略估計佢post左大約200幾樣product 我係咁兒再up啲精選上黎(廢事洗版) 一陣整理一個list出黎睇下有咩品牌有份
一人一句祝福警嫂結婚
https://lih.kg/2431003
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞