另一半好介意自己嘅異性BFF

364 回覆
8 Like 290 Dislike
照你咁講唔會有青梅竹馬拍拖啦
我frd就係以為佢當年為咗唔想比返錢先unfrd,所以佢都粒聲唔出由得佢
佢哋嘅聯絡多數都係ig覆下story互like
不過就算係咁佢老公已經好唔鍾意
Exactly
1. 要有嘢嘅,就正正係十幾年前都無嘢,依家都可以有嘢
2. 有女朋友唔代表啲咩,結咗婚都可以偷食啦

同埋都試過無聯絡幾年
個朋友究竟有啲咩本事,要令到你... 你朋友... 唔理另一半嘅感受,都要繼續搵佢?
咁你朋友要點做都好obvious 啦
可能有啲野係男人先sense 到
但係人哋換埋幾個女朋友,如果佢對我朋友有意思會將自己每次嘅感情狀況搵我朋友傾訴?
佢老公有咁講過,話覺得個男仔講嘢好狗公
又話放老公第一位,
但又要做d老公唔鐘意既野
你朋友都幾矛盾
唔好粉飾自己既行為

照我睇你個朋友既BFF
更加識尊重另一半
你朋友得啖笑
但我覺得佢自己都好應該收收皮先啦
講埋d 19野
醜樣咪純囉
未,不過我朋友都唔打算叫佢還,都係幾舊水
其實佢都好明顯畀哂指引
叫你朋友同佢完全斷絕來往啦
係你朋友唔想啫
唔應該有聯絡啦
而且介紹你個老公比你個朋友識根本係ON9
邊個話識就唔可以綠帽
有,就係post底問有無得兩全其美介紹佢兩個識佢老公又唔制
樓主朋友個老公咩星座?
識咗十幾年都可以無啦啦撻著o既
一路撻唔著係都有可能果個timing咪出現姐
唔係撻著點解叫做撻著 撻著就係無啦啦嫁啦
係撚呀,換幾多個女友都好,同條撚樣鳩痕想溝你朋友冇衝突架喎,講同唔講未又係一個話題only

係咁幫佢諗籍口做咩9啫好人好姐唔係要令一條女動心嘅話講乜春好後悔錯過咩撚野呀
咁肉麻嘅野都講得出,一係條撚樣係基
一係就佢狗公春袋痕
我朋友就係聽完個男仔講點解疏遠,覺得條女幾on9,然後轉個撚頭自己要做個on9仔唔係好平衡
的確有啲狗厹係會不停分享感情狀況
另女方放低戒備嚟搵位入
唔明點解你會覺得分享得感情狀況就一定無嘢
係佢哋
Text密度無乜變化,只係隨住日子增加有穩定增長,咁佢老公開始唔係好忍到
黃到金高質Youtuber被控暴動
https://lih.kg/2417920
根本你朋友老公就唔係叫100%信任
所謂既100%只係口號
介意咪出去一齊見個面插旗
厹, we trust
朋支老公完全無錯
識咗十幾年要有嘢一早有咗

笑撚死呢句野聽過N咁多次
「人哋有男/女朋友 / 結咗婚㗎喇!」

依另一句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞