另一半好介意自己嘅異性BFF

364 回覆
8 Like 290 Dislike
但係你嘅協調好似係介紹大家識
而佢老公話咗唔好
yeah
大把厹係咁
係唔值得,係唔識諗
成世人流流長係應該兩個人共同好好學習

而家係你朋友唔肯學習避嫌
呢方面反而佢老公做得好足好主動

真心覺得佢老公已經好有耐性同你朋友溝通
係你朋友講極都唔明 仲懶醒諗其他方法以為行得通
請問佢平時生活上工作上係咪都咁stubborn?!
咁就算啦
佢唔明就唔明
佢知自己做緊乜
唔好後悔就得
佢哋攤開曬嚟講啦,我朋友已經知要點做
佢而家已經知道自己問題喺邊,已經識諗
依個世界有啲嘢
錯咗無傷肝。有啲嘢錯咗就無得返轉頭

人哋對你好
唔係理所當然

我諗要講嘅好多爸打絲打都講得好清楚
叫佢好好諗清楚啦
等你繼續 update 大家
想問你點知佢DEL Message 同SNAPCHAT?
你check 佢電話?
突然斷咗連絡
都可以三四年不聞不問,算乜鬼 BFF
我覺得有啲人
唔明就點都唔明
妥協我覺得都還好
起碼都叫處理咗
但唔好拎返返出嚟講...
let it go la 爸打
下 我d frd唔會講咩錯過你人生階段又盛囉 我老豆咩而家 你真係朋友在心中啦 錯乜鳩野失主角又唔係佢
聽到會有d突兀 可能我對男性朋友唔會講到咁
btw我唔需要 ff人地對我有無意思
一個人消失左咁多年 有幾best frd?
一出現就講呢d
你bff係 cat girl 你都講唔出啦屌
感建分
所以埋變左做EX lo
老實講句,我身邊聽唔少男仔又要另一半斷交或咩又點咁
就算條女無係電話同異性相處一樣分手收場

係我眼中,女的覺得未玩夠的,你又唔係佢眼中的真命天子,你點控制佢社交活動都一樣俾到帽你戴,除非你全天候包養軟禁佢

同樣的,男方又成撚日疑神疑鬼,屌你拍個拖都唔係享受而係估另一半有無成撚日背住你識異性,同神經錯亂都不遠

信得過條女又係你杯茶的,你又係認真嘅咪學習互相尊重相信
女人出軌有可疑活動其實你唔會唔知,而係你察覺之後想唔想面對多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞