另一半好介意自己嘅異性BFF

364 回覆
8 Like 290 Dislike
見你講到姣婆遇著脂粉客咁武斷
所以先問下你係咪成日覺得人哋對你有意思
你唔需要FF時人哋都可以唔擺任何人上心唔自作多情
每個人嘅思考方向同處理手法問題
無話邊個姣邊個清純㗎喎下話
而家係樓主囉出黎講先討論點解會咁
無啦啦燒著我自作多情

如果我有個男性朋友咁講野,我只會覺得條友好假
十年唔搵我一搵就講呢d,都唔會再frd得去邊
個樓主個朋友重可以寧願老公發脾氣破壞夫妻關係都要聯絡
咁你話我聽真係純粹友誼?
我講我睇法有咩問題?
可能你誤會咗,我話佢唔去向「人哋對佢有意思」嘅方向去諗係「唔想搞到自己好似自作多情」
並唔係姣婆遇著脂粉客咁鬼難聽
最多話樓主朋友思考方式太撚on9
我點解會話佢地姣婆遇著脂粉客
佢無老公都算 我當普通男女溝通
老公都發哂老脾重要同個所謂bff來往
個bff重要知人地唔鐘意都唔避嫌
講埋d相逢恨晚既說話

你係未成日fwb到自己精神錯亂以為自己真係純過阿嬌嬸
又老屈原來唔想搞到自作多情即係好純情
睇嚟對於fwb呢樣嘢你有切身了解過
情聖絲打介唔介意分享多啲
就算佢對人無意 到底咩位置可以重要過老公感受
正如做雞唔緊要 唔好扮處女學人囉牌坊
情聖個個係你就真咁都叫無問題只係處理手法差
各下應該連fwb都無問題只係肉體上既友誼交流
上幾個留言經update咗佢同老公得到共識,你而家所講嘅嘢已經全部唔成立
閣*
以己度人真係一個好差嘅思考方法
呢個世界咁多人思考模式都唔會一樣
一味靠老屈無用
聽你講到咁有經驗你應該係成日搵食
祝你覓食愉快

覺唔覺得我老屈緊你搵食?
你就係咁樣喇
唔啱聽既野就叫以己度人
唔知以為返左大陸

咁唔鐘意上黎開post做乜?
又要講又要改變人睇法惡過共產黨
唔通我話我有得覓好過你吽到生菇咩
你未繼續
我講得唔啱你聽就以為自己返咗大陸?咁你仲入嚟留言做乜我開嘅post有規定接受你老屈?你憑咩覺得我要企定定喺度比你老屈我覺得fwb都無問題?
咁就會接受fwb 你返去包頭啦你都痴撚線
吽到生菇都好,夠貞潔夠純情
其實你咁大反應 一睇就知你的朋友...
希望阿老公唔好mon住呢個post
我凳佢可憐
比個老婆迫到要連自己都呃埋
閣*
以己度人真係一個好差嘅思考方法
呢個世界咁多人思考模式都唔會一樣
一味靠老屈無用
聽你講到咁有經驗你應該係成日搵食
祝你覓食愉快

覺唔覺得我老屈緊你搵食?
你就係咁樣喇
唔通我話我有得覓好過你吽到生菇咩
你未繼續
吽到生菇都好,夠貞潔夠純情
其實你咁大反應 一睇就知你的朋友...
希望阿老公唔好mon住呢個post
我凳佢可憐
比個老婆迫到要連自己都呃埋

勁好笑屈完又屈
繼續啦 開始發顛既正中港女
又要問又要屌
咁你上黎開post托柒呀?垃撚圾
有d你咁既格做老婆真係家門不幸 冚家都死不冥目
等緊睇你發顛
你未繼續屌囉睇緊你做show
一言堂既死港女

上黎比人串2句就起哂剛
比人講中就發爛渣
你都癲癲地,一開始同你好聲好氣唔高興,係鍾意趷起隻狗頭比人打
乜撚嘢fwb 多鳩餘
頭腦簡單到 得閒買本單行簿練下字啦閣下都唔識寫都唔撚知你小學畢業未
你條弱智閪真係男女見到你都驚到彈到九丈遠
邊個變其實無所謂,重要嘅係真正著緊你嘅人 唔會想理得更少。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞