【Disney+】 Wandavision 劇透討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
靈鳥講緊老dd果個 都最多同vision差唔多大 點用尊敬嚟形容
用得敬重就緊係老啦
新4部曲係咪
first class
Days of future past
Apocalypse
Dark Phoenix
可能已經登場
btw老嘅定義都幾多元
講到咁大
最後係鍋物先就
唔通stan lee
其實本身個醫生都好啱stan lee做﹐劇中都係叫stan
其實佢純粹話有Cameo冇流出度
係啲人越吹越大話係Luke level
其實最合理推論就係Magneto
Wanda老豆 XMEN重心
而且聽講好似話搵過老professor x
但因為Patrick Stewart講Logan係professor x最好既結局
所以唔會加入
咁搵得professor x 無理由唔搵埋Magneto
所以最大機會真係老Magneto

Doctor Strange出就應該99%會出
最有可能係做完之後出黎客串個彩蛋?
不過都有可能係出大半集
制作費講緊係每集2500萬美金 可能係演員個度用唔少
Luke level係真係有記者訪問個陣提過嘅
但從來無係演員把口到講過套劇會有luke level cameo
如果唔係唔記得舊三部曲劇情, 直接睇呢4集算啦
不過其實得first class同days of future past好睇
尤其後者真心正
佢嗰篇訪問真係好容易令人誤解
其實嗰度都前後兩段嚟
佢純粹問有冇好似mando最後咁嘅cameo
點知個個都當左係Luke level cameo
同埋訪問標題實有d嘩眾取寵結果咪越傳越誇張
一開始都應該想咁做clickbait
話唔定佢其實係講緊Dr.Strange客串…
有人話最近個集見到有個裝束好似Nightmare既人
應該係mephisto 黎
我覺得好睇
不過題外話
之前睇過啲外媒rumor
Disney有打算recast中生代果班
E.g James Mcavoy,Michael Fassbender

不過聽吓算
我都想佢哋做返
睇返10:40
屌你掛燈柱既公余黎
比人fake左
Ep8 我覺得係畫面靚 故事就….
之前post都俾佢屌過都戇撚鳩 subscribe咗newrockstar 4年又要同你講咩

劇本係垃圾 但睇得好爽scene拍得好靚壯觀
不過有啲位啲人都屌得唔合理
New mutants
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞