【Disney+】 Wandavision 劇透討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
其實我比較鍾意MCU個Quicksilver (Aaron Perry Taylor-Johnson)
除左回憶 仲會唔會有機會出返黎

片頭得佢一個下面特別寫住as himself,其他人都係就咁得個名
會唔會係因為其他人包括Agnes都被Wanda控制/製造,得Pietro一個係清醒
乜水黎?
應該係好似外國劇既客串角色介紹。
個快銀個性格都唔似 x-men果邊果個 加上佢無果邊嘅記憶 睇嚟唔係同一個快銀
今集有2樣野好怪
1.上集講完no kids,今集就出左一大堆,佢地係真人?係既話今集之前佢哋去左邊?
2.Agnes 條頸鏈唔見咗,之後就睇到佢d表現同以往完全唔一樣
仲有今集有好多野 wanda自己都唔知嘅 似係唔係佢做成
實係神奇4俠啦 當年奇異博士同蜘蛛俠未拍之前都係靠其他角色口頭提起先
其實係咪你只要比到wanda潛意識認定你係咪個角色, 佢就會派返相應角色既能力比你
因為成個鎮啲角色都係佢派, 有無能力都好理所當然係wanda決定
平行時空?
好似蜘蛛俠咁 報社老闆
同意

Mephisto 扮就直接用 ATJ啦
dottie 頭兩集個白髪女人
captain marvel遲出都唔合理啦
一開場打爆架船 勁過雷神打兵仔
因為平行時空掛

Evan細個嘅記憶同wanda都唔同
有依套劇 咪可以順水推舟拉佢地入嚟 遲下gg都
係囉 Marvel 唔好 troll我地
每一集都好多問題
dottie都應該係重要角色 但係第二集之後都未出現番
第三集都出過下
其實會唔會係Professor X入咗Wanda個腦入面陪佢一齊,然後慢慢開解佢,所以搵咗Pietro 黎扮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞