【Disney+】 Wandavision 劇透討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
同thanos用reality stone一樣
改變現實範圍有限
宜家Wanda擴大範圍 佢應該開始control唔到
唔係仲有4集咩
又話加多集 總共10集
上集明明仲講緊westview 冇小朋友係因為小朋友難control
點解今集萬聖節有咁多
應該會同廣告個男仔一樣下場
今集鋪埋monica黑妹
點樣變有super power
所以下集要整走佢
個時未睇今集 睇完今集darcy應該係好個邊
針住依家個局長查
今集個廣告似乎係暗示westview外圍D村民變晒紙板公仔
面前有野食都食唔到 等餓死
無official announce過
咩連播兩集同加多集都係9up
Hayward / agnes

傳說中嘅Mephistop
勁多人講 但都係fans分析

下下一星期得半個鐘點頂。。

仲有傳說中嘅Luke level客串
唉 太多fake news
clea肯定有份
QS下下腰心腰肺真係好鬼
廣告果句snack on yo magic都好似有啲含義
會唔會係講緊wanda嘅magic
係 混沌魔法
計返一次畀大家參考

頭6集片長(含片尾)總和26+33+30+32+38+35=194分鐘

全部集數總和大約6小時=360分鐘(Paul Bettany, 2019.)

剩餘片長360-194=166分鐘

根據disney finale較長﹐剩餘3集片長

第7集=第8集=41分鐘30秒左右

第9集finale=83分鐘

都應該夠喉
咁就正
天劍局好似比想像中對個結界更加了解,而且佢地似係想攞番vision條屍多過救d市民,會唔會根本就係搶屍嘅局黎,其實個結界係佢地搞出黎
岩岩係gimy睇完
到底vision要死幾多次
之前youtube睇過唔知邊個台灣youtuber講過Evan Peters係演其他角色 而家睇咗今集覺得佢講嘢鬼鬼地唔太似qs 又同孖仔咁親 感覺似似地
但係又解釋唔到佢個極速同wanda望到佢成身子彈傷
今集跟住佢玩,2個細路啲超能力即刻出晒黎
QS係當年孤兒院既人,局長送入去
Wandavision最後hex入面d人慢慢變晒Mutants
我聽過幾個 theories , 你講個個同
Evan 係 Xmen 都係80年代 所以個集80年代啱啱好可以帶佢返去, Evan 同Wanda 細個記憶又唔一樣 (唔係一齊長大)
同時又有super speed , 所以肯定佢係QS

give me answers
Marvel 唔會真係純粹recast Evan 咁 troll 啲X men fans 呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞