【Disney+】 Wandavision 劇透討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
佢以MCU既出場分
2021仲睇超粒方
唔識英文嘅賤種真係特別可悲
每次都要睇超粒方睇完外國YouTuber之後嘅翻譯短片
超粒方之流嘅垃圾 基本條條片都係抄外國YouTuber
然後翻譯嘅垃圾 冇原創性可言 專比低質觀眾睇
兩個人完全唔同喎
一個令佢融入Westview
一個不停激佢要佢記返唔開心嘅事
想問下點解連登咁憎超粒方
把聲又做作,以為自己好型,d 野左抄又抄講野懶有深度,又話自己憎marvel, 又做哂咁多條片

我情願睇teepr , 起碼班人有喜敢d

有冇人覺得佢戴眼鏡係再加分啲?
sub Marvel Unlimited啦
劇入面個小wiccan幾靚仔
小小中二病 不過佢好早已經boycott mulan
diu 我都係咁啱youtube 見到㩒入去睇下姐,實情真係唔熟漫畫嘅嘢,有中文唔通下下突登走去睇返英文咩,有時睇中文係貪個方便姐,鬼知佢低汁咩,咁你又唔屌埋呢個po 睇中文字幕link 嗰啲巴打?我見我個cm 有咁多負皮都大概get 到個超粒方咩料,我都自己收皮唔出聲啦,你解釋還解釋,洗唔洗又鬧鳩人賤種又剩呀!

話人可悲,但我又唔見得你咁踩低人有幾高尚,你屌條友垃圾唔緊要,你屌我戇鳩中伏我都順啲,話我係低質觀眾都冇問題,嗰句乜撚嘢賤種可悲係乜撚嘢事,屌你老母咁撚醒但把口臭撚過閪,返去搵你自己老母問下係邊撚個生個賤種出嚟,識少少嘢就衝出嚟鬧鳩人唔識英文就係賤種,新年流流好聲好氣都唔撚柒得
鬼知佢抄
問題係咁你有冇證據顯示佢抄人地片?
唔鍾意超粒方咪屌超粒方
屌埋觀眾真係第一次見
都黐撚線
同意
"唔識英文嘅賤種真係特別可悲"
講到識英文好撚高尚咁 肉鳩酸
大家儘量唔好用啲咁侮辱人嘅字眼
其實超粒方應該係態度差D
同埋D語氣 講到自己好識電影咁
難頂D

抄人就應該無
我quote佢句野
New rockstars 有時over咗
許多漫威迷已經看過《汪達與幻視》一系列緋紅女巫懷孕的劇照,戲外的伊莉莎白歐森接受 OK! magazine 訪問時被記者提問:「演出漫威超英是否會影響到她的人生決策?」

這位美國女演員馬上就提到:「像是生小孩嗎?很有趣的是我真的思考過。當漫威總裁凱文費奇向我提出《汪達與幻視》這部影集的計畫、並告訴我接下來《奇異博士 2》電影的規劃之後,我當下就回問他『所以如果我想要懷孕時,我可以抓住什麼時間點生小孩?』」

Dr Strange 2有份,唔通真係果個推論
一早confirm咗佢有份
應該一齊去fix 返個多重宇宙
所以 唔想 唔覺得 Evan = mephisto
會唔會係老版magneto/ 老版pro X
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞