【Disney+】 Wandavision 劇透討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
啱呀,我都冇諗過自己會咁應節
我繼續潛下水先,唔阻各位ching繼續討論

真局長未返黎
同埋firm左2有奇異博士老婆
Dr Strange 姐應該
唔駛理佢 我兩年前已經見佢開口埋口唔係話人唔識英文就係住公屋
on9仔黎
幾乎可以肯定mcu一貫套路都係會喺片尾彩蛋揭露下套野會出現嘅角色

例如CA2嘅Wanda同Quicksilver、Avengers3嘅Captain Marvel

呢套講到明係接住Dr Strange,我覺得Doctor Strange會出現嘅機會都幾高
9成係頭盔奇俠
條傻鳩連star wars ep8 都話好睇
盲撚一件
其實佢地咁樣爆有大粒野客串,正常都會估係Magneto,係真既話都幾冇癮
佢話Rian Johnson 係星戰史上最佳導演
屌佢老母
戇撚柒鳩盲閪台狗
話唔定係同光頭輪椅男一齊出呢
唔知係老定嫩
想問本身淨係追開mcu,如果想睇返fox世界嘅戲有邊幾套,係咪得xmen嗰3套同埋f4有兩套
x-men 系列順時序嘅話
first class
days of future past
Wolverine (2009)
Apocalypse
Dark Phoenix
x-men 123
Wolverine (2013)
Deadpool
Deadpool 2
New mutants
Logan
有錯請補充
最鍾意 first class, dofp, x-men 2 同logan
佢唔似LUKE LEVEL
敬重WO
答案係陳國邦(李斯)
fox個x-men universe邊有得順時序
days of future past已經一野reboot晒舊三部曲時間線
同埋每一套嘅設定都係有少少矛盾
正路去睇就先睇舊三部曲 > 新四部曲,其餘個幾套可以揀黎睇
狼人個兩套外傳可以不了
要追應該跟返上映日子去睇
professor x 對腳每天都被不同時空傷害
你會見到佢一時企到一時企唔到
老磁力王
鳯凰
有針
其實個訪問係無講到咁誇張係luke skywalker level嘅客串
只係個記者提到Mandalorian有Luke Skywalker客串, 問lizzie有無類似嘅野
佢只係答Yes, 之後會有更加多驚喜咁
另外就係Paul Bettany提到有一位演員客串, 一直都想同佢一齊拍戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞