【Disney+】 Wandavision 劇透討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
阿herb都問wanda使唔使倒帶?我有無理解錯
其實佢清醒 生B個集都同agnes想點醒vision
反而其他人都係要等vision喚醒佢 agnes我當佢扮嘢啦
有人話佢係Arcanna 同漫畫一樣都係同Phil Jones 結婚
又係魔法師 可以control natural force
尋晚夜媽媽睇 睇到好心寒
啲npc好似get out咁 卡住咗跟住主意識被壓制住 淨係可以流眼淚
不過vision周圍巡好正好似打機咁出咗自己個circle就全部嘢未load
wanda仲要繼續擴展地圖 要加多幾支ram先得啦
X乜撚野D呀
美媒影評話最後3集會極大反轉
睇promo Wanda Vision 係 vs 其他人

好期待呀頂
Btw 睇到vision分裂嗰下好心痛
Pietro真係好L嬲打
wanda兩個仔算唔算變種人?
應該冇理解錯我都係咁理解 同上集Agnes想抱BB果陣一樣 問Wanda洗唔洗重新演一次
咁佢個性格本身係咁
同埋有冇人留意到 Evan 叫自己 叫 uncle Peter
定我聽錯
official 字幕係uncle P
Evans Peter比Aron Taylor更適合演快銀
係唔係真係有呢2個人都未知
將個hex放到地球咁大
冇既反正都係fans估估下姐直接出冇乜意思了不過點出都冇所謂,反正都好好睇
連人都唔算啦
Jimmy同Monica打柒sword agents嗰幕後少少有其他agents巡邏緊
扮工
我心諗係咪會咁都睇唔到
成班小丑
唔通現實世界都有NPCkeep住扮工
唔怪得傳chris evans簽返marvel
我都唔明爆係邊
明明第四集都講咗可能會擴大
我估個Hex未必只係用嚟自我安慰,可能有其他作用?
會唔會果個地點本身就有個次元裂縫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞