[繼續努力] NBA 金州勇士球迷討論區 (7) Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
又嚟倒水劇本curry心諗比我抖下啦你班仆街...
佢一係就暗傷唔敢講,一係就比女飛來
屌你同季初比直程兩個球員來
本身成堆後備最穩紮穩打就係佢
而家一出佢=倒水
唔係foul既話兩分係咪都計
比女飛
終於入
原來金塊落返嚟泥漿摔角
勇比好多錢搵幫手不過海鮮啲姐
Btw kings戰績都上返嚟
Koj炒撚咗幾撚多球
先發d命中率除左curry同無進攻嘅green
其他都好撚慘
今場防守算好 同對面賣大包
我覺得joker其實係新一代癲覆左中鋒嘅定義
今日妹夫回暖都好大關係,二節分數拉得住
其實琴晚應該要贏,係Kerr on99練兵練到輸
算啦
如果佢穩定成咁做左star啦
硬件同klay kd差太遠啦
大家接受現實呢個係正常發揮
勇仲會唔會補強?
賽季一半都黎緊
講真唔知市場仲有咩啱用
明顯空缺係禁區防守 但簽多個會分攤wiseman looney時間
其他位要有都有但係唔穩定
可能仲差個後備搶分?
其實林書豪會唔會岩洗
如果Chriss無斷到腳簽多個人打1號都幾好
Mannion/Poole未入流,然後Wanamaker
仲而家勇需要多隻底,淨係得Wiseman同Looney既結果就係會好似而家咁比人屈底
睇嚟木狼都係聯盟包尾
想問咁勇個籤會點算??
前三pick歸狼,勇個籤變22年無保護
不過有lin起碼穩定有10分隨時
即係蝕左?
下年選秀大年有高順位選秀固然有利
但木狼長年戰績垃圾,分分鐘22年又中高順位
到時個籤抽到狀元都會歸勇士
正面睇,得到Wiggins 確實令3號位保持一定嘅競爭力,姑且唔使嘥時間再養人,令curry有時間再衝多幾個冠軍。而且上季Dlo點都係要交易走,timberwolves為咗留Towns主動提出交易,都可以話係互有得益,唔算蝕嘅,只要Wiggins上到20+ppg。

雖然可能會選秀大年咩都無,但Timberwolves近年嘅表現,都無咩可能一兩年立即崛起,2022都有幾會係Top 5籤。
當初交易wiggins過嚟個定位想佢做第三得分點同改善側翼防守,等到klay今季回歸就齊腳再衝冠,奈何klay未開季就重傷,打亂晒個部署
再等多年 splash bro又老2年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞