[繼續努力] NBA 金州勇士球迷討論區 (7) Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有咩得揀,今場本身贏到都輸返轉頭
淨係贏tank隊喺西岸點入playoff
諗緊好無扮扭傷放暑假算
Green一上腦就做啲on9嘢
佢正常少少已經執多幾場

curry咁嘅個人表現都無波贏真係好慘
如果今年連playoff都入唔到
Curry 場場博成咁都輸 睇到心都痛 又冇ref關照 Green又廢鳩
季初未夾熟,手感無狀態比人屈住來打我Ok
近呢五場除左手感之外好似集體失智咁

屌你老母你擺返McKinnie Jordon Bell落去
塞、牛加埋今場刺已經贏撚哂
仲要呢幾場對面都無話特登屈底咁打
全部都係on99自爆
就係因為冇進攻能力
參與進攻嘅最好方法就係畀佢key同傳
有klay同curry火力咁強咪冇事
而家場場根本就係重現對速龍嘅場面
第一節其實已經扭親左
輸close game條氣真係會chok住
有冇巴打記得Curry幾耐冇射過絕殺球?
好似15-16 之後就冇見過Curry最後時刻起手。
又要兩連敗之後先贏波?
我大膽估計聽日坐底15個to
重要因為啲on9嘢而輸
速龍final最後一球
當年有klay 都好難55 波 對面vv 同可愛著哂火
對上一次好似係18-19對Mavericks
好撚彩要做野無睇到呢場
睇左實嬲撚到
係wo 呢球諗起當年對16年對Love個球,個下覺得Curry就係爭咁呢d波,時也命也。
Thx 可能我miss左
我印象中次次都比其他人射 Klay , KD or 其他role player
咪就係,而家勇士今時不同往日,對住排名差唔多既球隊真係要盡贏,如果季尾輸tie break就柒
俾Curry射Logo 3 miss咗都冇咁嬲
臨尾弱智play
一弱智在kerr畫個戰術廢到,pop一個switch拆晒
二弱智在明知廢鳩冇得分冇罰波,對方有機會foul佢拎番控球權,傳俾佢托?俾唔到手感唔係應該有其他人回番出黎接應?見頂?kelly?
kerr個戰術有冇後續性架?
三弱智在廢鳩你做乜撚?你博乜撚罰波?你博到都炒博黎做乜?8.幾秒夠晒重新組織,你做乜撚?

不過其實幾好笑,幾歡樂另類快樂藍球 終於做到了
俾唔到丫麻 俾到一定俾
問題係俾唔到curry都唔應該俾廢鳩
個戰術仲要上一球先用完
當波波弱智㗎咩 話晒都你師傅
唔好再提
明明仲有8秒時間, 夠晒玩個Handoff PnR play
我懷疑Kerr根本冇預curry接唔到波
好撚慘
老實講, 我覺得今年CURRY已經ALMOST夢回15/16個態, 係開季手感未返黎7左D, 以家都已經拉返上差唔多場均5球3分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞