[繼續努力] NBA 金州勇士球迷討論區 (7) Golden State Warriors

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

安慰吓自己,先打咗三分一個賽季,重有得追
唔通為咗Triple double?R晒頭
Kerr擺明特登唔比佢出
而家就係玩如果「其他人打唔贏我都唔比你Carry」既練兵mode
以手感今年狀態打多一分到兩分鐘唔會增加好多受傷機率
呢2場有得贏既波咁撚樣輸晒真係好撚嬲
贏晒上西5變宜家西10
怕操傷左仲唔抵跟返一貫節奏安全啲掛
一個kelly一個green
真係埸埸睇到燥打智障籃球
想睇佢賽後訪問解釋下
Green 真係on9
成日懶醒扮傳剷入去而家想屌7佢
10次有9次都係炒 淨低個次都係draw到一分
今日仲出色,年度最on9 既play
剩返少啲時間畀curry證明自己
臨尾球三分已經證明到
下次我想要贏波
如果咁做curry已經係mvp大熱門依家應該西4
Curry 今年咁好態浪費哂 唉...
唔係話要靠咩隊友,但勇士少一個頂薪既Klay
仲要有Green呢d高薪低能既合同,點樣同其他球隊比。
睇勇公式

上半場:
Curry

下半場:
倒水throw game
最後點都輸一兩個play

睇到頹

仲要啲雞場場都吹到鳩下鳩下咁
好鬼冇癮
Curry完場嬲到坐撚左係到唔走
等睇Shaqtin' a Fool
本身刺係foul佢,不過佢起手慢成咁人哋即刻剎到掣根本開波傳唔到俾Curry已經輸咗
場場都係咁依家班後備無個店
老實講我勇薪資空間咁細簽到嘅係咁上下貨仔,反而班bench嘅表現比預期嘅好
KOJ就算啦,始終亂波流啱佢啲,繼續觀望、養下佢個腦冇問題,不過人哋嘅交易package放都未嘗不可
但睇見Green噉樣真係最撚躁,唔係話要你打番全盛時期,叫你個心態唔好好似揀波打噉啫,你就作為隊波體系嘅重要角色成日做埋啲on9決定
下場係聽日9:30,b2b打馬刺
集氣!呢場要贏
d lee呢幾場廢撚到,攻守都冇貨交
屌咪係 佢岩岩先連炒2球
Green淨做防守其實無問題
但佢完全無自主進攻能力
又成日key波
所以只可以有個無球好勁嘅隊友carry佢
唔係一定死
3場啦 綠軍 馬刺 牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞