GME 123

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
我set 510都放到200 股 you too late?
個價壓到咁低,實有paper hand 放貨同diamond hand 溝貨既
I am retarded, 純粹ff下

我覺得HF黎到最後呢個位先係最難再壓落去, 呢個位d paperhand 同 炒散基本上都走得7788, 就算之後想再入返推高個價都唔會再買到( 所以brokage 先繼續禁買) 所以呢2個星期咁多賤招出就係要壓返低個價低成本平倉趕走哂一班唔知頭唔知路亂推價既高j margin long call撚, 唔禁買既話個個hold 住30000 放hf除時破產
呢個位<100基本上好多都diamond hands 夠哂信念, 同埋經過呢2個星期 咩招都見過哂 ( short ladder, 大棍, fake news, 心理戰) hold得黎呢個位既唔多唔少都會自己 research 同dd
再加上2月9日會有新數據睇到short interest(應該最準確, 如果個官網無比人收買既話) 咁到時比人發現原來short interest 都重好高,咁d 散戶(歐洲, 岩岩轉左brokage 既美國散戶會瘋狂推高個價) 咁hf 就會全功盡廢。 加上呢2日 amc 同gem 個表係一9 樣, gme 3日收市個價重要係整數, 我估應該係有market manipulate, 代表單野其實未完
所以我認為始終會有ss , 如果我係hf, 我會盡快係2月9日之前搞掂呢單野。 另外星期5 10000萬張 800 call 可能都有關係

Dldr: i like the stonk 🚀🚀🚀
個價咁低係應該溝貨 臨場係會驚 但要學識令自己做正確既事
我加左一股
正視聽
睇過去幾日交易量、買出買入量,可以估計呢幾日唔係有人賣股票,而係有人做空更多股票。所以做空方仍未平倉而且俾緊更高的利息。
仍然係果句SH,不過如果大家唔想玩落去,星期四升到1000蚊時放左佢啦。
即係唔係SH,拉
假膠廢淡嚟
入多*3手
我都唔知
我set 左就無睇
之後先見到升穿左500
同路
本身預左total lost 唔知驚乜
同埋成交咁低,淆底個d第一日出嚟炒
呢條淡友係剩係識偷圖嘅on9
係叻嘅一早重倉put發咗達啦
洗乜仲上連登笑鳩人地
i use futu
即使係做多方,上星期見到咁多人入來投機炒賣,我都寧願佢地玩完快D走,做多最終目的一定係整死空頭,所以唔需要咁多投機分子,只會成為空頭GE回血劍。
姐係最後最恐怖既係窮人死都唔放
機構食貴息
兩敗俱傷完場
咁我都叫SH去緊一個
自損一萬 傷人八千 既局面
唔好放棄我呀一齊SH
一早話用預咗輸晒嘅錢來玩
回報越高風險越高 又要入又要驚
根本驚到咁你都唔會等到SS嗰刻
SS之前個大跌已經嚇到你地走晒
咁一開始做乜要跟人入市

又要搵大錢,但又輸唔起
SH唔到不如出返去唔好係度搏短炒搞串個party幫人回血啦
短炒咁多選擇,都唔係揀隻咁高風險啦下嘛

補多句,嗰啲想抽水問咁幾時SS嗰啲收皮啦
一定有架?包生仔呀?係嘅話仲點會話高風險要預total loss
利申繼續SH
諗得過
利申@211
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞