GME 123

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
禁買咪愈低流通性囉

今晚準備好上368未
yes
我覺得呢個先係問題
琴晚rh一變咗限100
即刻連續升熔2次
其實哩家現價 沽空會輸錢咩
個RULE 叫UPTICK RULE
即係升既時候可以SHORT
但跌多過10% 就唔得
你估係散戶抵擋到咩 而家散戶限買呀, 一早變左大戶之間既戰爭, 守住320即係 有另一班long side大戶買左call, 自己推返上去.
I DIDN'T HEAR NO BELL
50@$101.7
諗住翻到家鄉既話回少少本
留翻啲陪大家sh算
感覺上就算有ss都唔會上到太空
規矩同原先唔同左
過去幾日應該俾對家回唔少血
嬴面細左好多咁
番唔番到家鄉都係一個問題
時間越長HF是否越不利係唔一定,因散戶始終‘唔穩定’。若咁容易大家齊上齊落⋯⋯⋯就好多大財團、專政已都一早被推翻左。你明嘅!
所以咪繼續洗橫手拖到你驚然後離場 佢就keep住回血
越開越多 short 就真
尋晚買盤仲係超熱烈
當晚掟既貨可能都平唔到倉
然後cash out左賺錢走左
會 本身值廿蚊既野沽到百幾%
你可以想像下4倍平倉幾甘下
你地班賤種
叫人SH自己走
食人血饅頭
The alternative uptick rule, as adopted, provides that a circuit breaker is triggered with respect to a stock if the stock's price declines by 10% or more from the prior day's closing price. At that point, short selling in the stock is permitted only if its price is above the current national best bid.

係照可以short 不過你要高過現價
呢個做乜鳩
識買一定買Put
點解會咁
一開放禁買就搶貨
睇唔到散戶戰線有鬆動
你擔心下班 HF 好過啦,可能有 25 仔搶先平倉
其實上星期有報邊已講過,有同行大鱷借機漁人得利左唔少。當然買GME嘅人會當左自己先係復仇者聯盟咁,但其實都幫緊另一個仆街去食一個仆街。
好彩連登係小眾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞