GME 123

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
Why not both
無人貼倉
個價唔升
佢地唔駛平
所以一路禁低個價
一路沽

成個巿場機制, 根本係偏向沽空班友
貪心的小狗
不如drop to zero floor 唔洗死Tim
但點解又唔比暴力沽空呢?
貝沙灣
人地Reddit果班大把$20樓下已玩,玩到負成本先叫人加隻腳入去就係怕單靠美軍買夾唔死大鱷。若有人真係講中左上星期四果晚咪已SS黎囉!咁人地上撚完太空仲番黎買咩。

限買唔係冇人買到,琴晚成交再細都有成交,消息一出俾你都set over $300,仲under $100放貨?

當然要做信徒就同愛侵力一樣,乜都入fake,乜都有後一著。

同埋沽空數據滯後、個個都講唔同數字所以大家到左哩一刻都係靠估有冇SS會再發生only。
老實講,散戶會輸唔係散戶人性問題,而係遊戲制度比人玩爛問題
唔係卷商集體限購,股價一早500蚊
輸唔止輸在唔夠大戶有錢,仲要係輸在不法手段
其實成交量咁大
仲有熱度
今晚點會繼續跌
我諗唔透
我聽到都O左,不過無去fact check lu
佢唔平都係要比識
只係個價低左比識少左
所以佢愈禁我會愈溝
再講多次

呢到大部人入場嘅目的係要推short squeeze

高回報亦都高風險

咪撚孖展/all in

心臟細/蝕唔起嘅入完又panic sell咁不如你一開始唔好買,屌你班paper hand 俾晒機會大戶低價平倉

死咪死囉
504@10
巴士定benz 都係睇今鋪
有無巴打check 過sales restriction list?

點解28/1 果張circular 已經有gme???

https://www.nyse.com/markets/nyse-arca/notices

貼倉接龍
係 所以我覺得大户根本唔會輸
其實佢有咩理由限買,仲要限到今日
啱啱睇完 佢好似講咗好多又好似咩都冇講有冇人解釋下OTC場外交易係咩同會有咩影響
$466 here
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞