GME 123

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
震散埋牛牛班傻散就可以進場
不過就犧牲左班連登學生股神
贏既機會係?
唔係限買,根本上左天
琴日一解禁馬上升溶
其實好多人買5~10股 參與下
但有人all in 就係痴線左d
我見之前位巴打講緊short volume ratio低代表空頭差唔多平哂倉
乜個ratio唔係代表short咗幾多咩?
琴晚應該沽得仲勁咗喎
Short interest 先代表空頭平咗幾多倉喎好似
正股當option玩,所以先值搏率高
可能要align下d terms
Short interest
Short float ratio
Short borrow rate
Which one are we talking about
真,同連登同船有邊次贏好在條船唔係連登仔既

finra 3個short volume加埋個數係同fintel一樣
但係total volume fintel用咗market volume
finra 個 total volume 低啲係因為得3個交易所嘅數
唔知有冇理解錯
唔係仆街死全家洗做咁多野咩 RH 限買無手尾跟 ?唔告佢,都趕客啦屌
其實睇其他股升返就知, gme 吸水能力差左
只係禁1日
最怕佢琴日只係試水溫,之後一直限到底,直到機構贏錢
但都SH中

班撚屌今日唔平倉,星期一都會强平

就算冇1000,我都唔會蝕本(應該)

利申均價107加到157,SH到星期一
由細到大以為老母夠煩
原來有d弱智仲煩過樓下d生滋流浪狗
自己窮就以為5位數 or even6位數係天文數字咁
嗱你班豬閪 俾個機會你賺錢
即刻拉張banner去投注處 叫d賭徒戒賭
Cap圖俾我我醒翻100蚊俾你啦
攞去執藥啦唔好再亂吠
我都講過係有可能 OTC 市場用 swap 借到現貨黎沽
但只係沽空以外進一步加大負債
都係要還
上星期已經發生啦

一定係 唔洗諗
標題用:救得一個得一個
講得非常好THX
係啊 咁正常佢平倉應該唔會一路平一路繼續沽?

但係我見佢每日個short ratio都仲係keep住差唔多

應該唔似平咗 不過我真唔肯定
包贏

好似係
4百蚊以上開始冇信念
溝貨定等黎明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞