GME 123

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
聽證會無鳩用
一日佢唔解限買 一日都唔會爆升
佢解得俾你嗰陣咩都搞掂曬
唔好喊啦
無錯法律係保障個班有錢
1股1間apple
任你開價好似係

你要記住SS係一個現象來
正如你打風 , 有分強弱
咁你覺得依家個風仲有幾強?
Wall st係牙祖大金主黎
告條撚咩
爸爸?
Sh 撚純粹又黎ff 下

我覺得HF黎到最後呢個位先係最難再壓落去, 呢個位d paperhand 同 炒散基本上都走得7788, 就算之後想再入返推高個價都唔會再買到( 所以brokage 先繼續禁買) 所以呢2個星期咁多賤招出就係要壓返低個價低成本平倉趕走哂一班唔知頭唔知路亂推價既高j margin long call撚, 唔禁買既話個個hold 住30000 放hf除時破產
呢個位<100基本上好多都diamond hands 夠哂信念, 同埋經過呢2個星期 咩招都見過哂 ( short ladder, 大棍, fake news, 心理戰) hold得黎呢個位既唔多唔少都會自己 research 同dd
再加上2月9日會有新數據睇到short interest(應該最準確, 如果個官網無比人收買既話) 咁到時比人發現原來short interest 都重好高,咁d 散戶(歐洲, 岩岩轉左brokage 既美國散戶會瘋狂推高個價) 咁hf 就會全功盡廢。 加上呢2日 amc 同gem 個表係一9 樣, gme 3日收市個價重要係整數, 我估應該係有market manipulate, 所以我認為ss 應該都差唔多, 如果我係hf, 我會盡快係2月9日之前搞掂呢單野。 另外星期5 10000萬張 800 call 可能都有關係

Dldr: i like the stonk ,🚀🚀🚀

我既 FF
淡淡其實諗過打到 100 以下就投降算,搵 RH 試試水溫
點知散戶瘋狂買入,如果呢一刻 SS 散戶加入搶貨,會輸到冚家剷

但個價再壓落去已經無意思,輸到一個點其實放唔放都無分別
價位做唔到野,就會用其他手法
所以呢幾日要更加小心 fake news ,包括好壞消息都係

記住只有一件事係真
就係淡淡好想平倉
其實衣啲on9仔生活係世上有乜意思.....不如博一博做李嘉誠後裔
食屎鳩
仲洗皮
red 32857 我10000(1000-32000都有set價)
Block咗嗰都條友啦
傻淡嚟架
無自我判斷力既人一樣要為自己既行為負責
討論區討論能叫水麼?
SH到下星期一 T+6睇結果
利申手持100股 均價213
舉報完block
今朝$90溝咗轉, 我諗今晚會再壓,打算每跌$20入一手。 佢一日唔平倉 每日要比成5000萬usd息。我頂籠咪sh唔溝,但佢唔同,到時睇邊個行得遠。佢咁嘅息連美國政府都比唔起,莫講話一間機構。更何況我黎緊每跌$20先入一手,以而家股價最多咪入咗三手 之後真係升到1000升放2-3手已經回本, 仲有7-10手淨賺
條友係咁洗版忍唔住block咗佢 條友係咪買咗put
佢應該係輸到痴咗線啫
體諒下
大戶快拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞