GME 123

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
8k
掛一半30000 都會扣可賣數架啦
Ching 已經90美金點跌100
Cash out還咗卡數先啦
所以有錢人少過保安,保安一街都係
真心痴撚線
其實賺又好蝕又好關你撚事咩
先唔講啲錢自己既落得場識諗啦 洗撚你提
仲有得嗰幾條友出去笑尻佢地就捉撚曬我地黎屌
真係學樓上話薺又要做雞又要攞貞操牌坊
純鳩估,robinhood突然解禁買係因為正常股票交收係T+2,本身外國好多人星期4,5已經停買賣,計時間今日,聽日到就會轉錢走換第二間證券,琴日開翻班友諗住冇限制又用翻robinhood買賣,之後再買賣完想轉又要T+2,hold住佢地筆錢係到轉唔成,冇得再複製琴晚一開即升熔既情況?利申120@216
呢度d 手足一千幾百萬猶如垃圾
求其賭場馬都幾萬蚊
一定幫到你
使乜驚啊

成班friend子都SH,冇L驚過

已經send定車價目錄,等買車
weak holding

一解連續兩下升溶 一禁就陰跌
無番開工?
認真想問 我都係睇返圖
琴晚升熔果段係同過往幾日升果段唔同?
琴晚升熔係因為解禁限買而唔係背後操作?
一街都係保安真係無鳩用
係咪嗰隻紅字洗版狗?
應該難左D...因為要30的話...尋晚就可以30...今晚唔比用短梯攻擊...理論上係回升...
咪係,唔好玩咁盡,又唔係穩賺
琴晚解除限買係Robinhood個班平台解除?
如果我就buy the dip加倉喇
佢解禁就升返,再禁返就跌返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞