[Switch/3DS集中討論] Minecraft 12號, 街霸26號 (35)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
孖車有無得睇下人地點玩學下野?
尤其最快圈速果D,想睇下人地用咩車走線之類,THX

有, TA自己DOWN世界第一隻鬼慢慢睇

Time trial 同鬼鬥快

睇黎把撚,一隻紅龜搞掂你

Time trial 同鬼鬥快

THX兩位
Direct淨講switch game

同埋應該都係focus 2017 game
唔知會唔會講 動森/metroid呢

agger

咁撚極端
睇完棄game都似
E3 Plan

1. Online發佈會:Nintendo Spotlight - 介紹Switch 2017年遊戲
2. 任天堂樹屋 - Spotlight完結後即時開始, 直播試玩新嘅3DS&Switch遊戲
3. 將舉辨ARMS & Splatoon2 世界賽
4. 現場會有Super Mario Odyssey同其他Switch遊戲首次公開試玩

agger

排第一拋開咗都有用
樹屋:
"Stay tuned after the Nintendo Spotlight, as the experts from Treehouse play through upcoming games for Nintendo Switch and the Nintendo 3DS family of systems, show behind-the-scenes info, and maybe even share some surprises."

可能會留啲3DS game樹屋發佈掛
好似之前隻Mario Party咁
Odyssey一開訂就去落訂
等左幾耐先再有64同Sunshine呢款的真3D Mario
任天堂E3 Plan

1. Online發佈會:Nintendo Spotlight - 集中介紹Switch 2017年遊戲
2. 任天堂樹屋 - Spotlight完結後即時開始, 直播試玩新嘅3DS&Switch遊戲
4. 現場會有Super Mario Odyssey同其他Switch遊戲首次公開試玩
任天堂E3 Plan

1. Online發佈會:Nintendo Spotlight - 集中介紹Switch 2017年遊戲

佢個世界賽點搞先......
想問下信和邊間比較平
同埋有彩機架

唔好Expect 機主post有人話廿四小時mon住gane鋪先得架
睇下出面買機Post或者fb有無人報價仲好啦

但巴打知唔知出面仲有無彩機買
想問下信和邊間比較平
同埋有彩機架

唔好Expect 機主post有人話廿四小時mon住gane鋪先得架

我答有你又會問落去邊度有
凌晨12點開始
想問下信和邊間比較平
同埋有彩機架

其實任天堂官網有個奸商list
任天堂E3 Plan

佢個世界賽點搞先......

6月にアメリカで開催される世界最大のビデオゲーム発表展示会「E3 2017」にて、「スプラトゥーン2」の世界大会が実施されることが決まった!
米国、日本、欧州、豪州から事前に選ばれた4チームによるトーナメントになるそうだ。

亞洲WFC

agger

排第一拋開咗都有用

拋?一隻紅龜追到你啦
想問下信和邊間比較平
同埋有彩機架

我答有你又會問落去邊度有

淨係想知信和有無
唔該巴打

agger

排第一拋開咗都有用

拋?一隻紅龜追到你啦

一隻紅龜搞掂你啦 線位

agger

排第一拋開咗都有用

拋?一隻紅龜追到你啦

一隻紅龜搞掂你啦 線位

自從無得直路漂移,紅藍龜勁難避

agger

排第一拋開咗都有用

拋?一隻紅龜追到你啦

一隻紅龜搞掂你啦 線位

自從無得直路漂移,紅藍龜勁難避

紅龜都可以放嘢係屁股擋 綠龜先難避
Rainway @RainwayApp
We received an update from Nintendo today and we hope to have some good news for you soon.
PS HK已經好快手幫無雙出POST
屌你港任擔泥咁

港任有咩要post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞