[Switch/3DS集中討論] Minecraft 12號, 街霸26號 (35)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
其實係我問題定點
我岩岩先入手買機唔好意思
有冇巴打教下switch點樣入要有埋username既wifi

更新ver2.0後得就得唔得就唔得

唔太明

更新系統版本到2.0後 再試
得就得唔得就唔得

唔太明

求其駁個上到網嘅網絡入Setting更新系統版本到2.0後 再試
得就得唔得就唔得

唔太明

求其駁個上到網嘅網絡入Setting更新系統版本到2.0後
再駁返你原本想駁個網絡
得就得唔得就唔得
https://www.youtube.com/watch?v=_5x1yL2kGT0
Sonic Forces: Custom Hero Trailer

....................

自捏主角=毫無個性既路人甲
[自虐]呢到得我一個期待隻冷飯垃圾街霸
重等緊隻Hori大掣…

hori好似無gyro無hd rumble喎

我鍾意用街機大掣打格鬪game多d, 不過重未公佈發售日期

重等緊隻Hori大掣…

[img]http://www.imgurupload.com/images/2017/05/16/Hori-Officially-Announces-Nintendo-Switch-Fight-Stick.png[/im]

大制一部機一隻真係好on9
Arms Direct 日版

Arms ~21mins
Splatoon2 ~2mins
Total: 23mins
今日好撚衝動咁為隻孖車出左機 希望黎緊會出pokemon 薩以達又唔知岩唔岩玩

口味雖然人人唔同 但薩爾達真係值得一玩 如果有唔明咪上來問下

係咪可以用英文玩 如果日文無心機玩

我買完部機都好鬼後悔
玩左日已經放低左

咁你買嚟做乜撚?
跟風?冇野啱就放

原價減二千同你收
重等緊隻Hori大掣…

[img]http://www.imgurupload.com/images/2017/05/16/Hori-Officially-Announces-Nintendo-Switch-Fight-Stick.png[/im]

大制一部機一隻真係好on9

Agger
已經on9咗好多次
新買左zelda 發現餅Game帶會搖出聲
係咪入面有野鬆左

有無玩過NDS PKM

冇 即係點
屌連唔到學校個wifi要用電話hotspot連上網
又驚更新zelda食哂data
TVB Dubbing Secrets
55分鐘 ·

小編收到消息指 : 大台唔會再買《寵物小精靈》, 意味住呢套播咗咁多年嘅長壽動畫喺大台將會劃上句號。

感謝大台
55分鐘 ·

小編收到消息指 : 大台唔會再買《寵物小精靈》, 意味住呢套播咗咁多年嘅長壽動畫喺大台將會劃上句號。

感謝大台

因為要買夢可寶
屌連唔到學校個wifi要用電話hotspot連上網
又驚更新zelda食哂data

唔support wpa enterprise制式
55分鐘 ·

感謝大台

因為要買夢可寶

大台
55分鐘 ·

感謝大台

因為要買夢可寶

大台

生肉都已經冇睇成幾個月
Ubisoft: "We have new games on Switch. One new game not announced. One or two others as well".

Mario賤兔
Steep
Rayman
大富翁

ありがとう

Pacman Maker?

有得試玩SPLATOON 2?
買機係想玩依隻
希望唔會失望啦

有得試玩SPLATOON 2?
買機係想玩依隻
希望唔會失望啦

可能賣之前會再開多次試射
Ubisoft: "We have new games on Switch. One new game not announced. One or two others as well".

Mario賤兔
Steep
Rayman
大富翁

ありがとう

WiiU咁垃圾都有幾隻刺客 你唔係唔整埋呀?
岩岩o係信和入手, 買左彩機, 孖車, Just Dance, 1-2-Switch, 上網買左VOEZ, KOF98, 同埋果隻唔知什鬼野ZERO
有冇啲咩要注意或者要Check 暫時部機行得走得連到WIFI叉到電
55分鐘 ·

感謝大台

因為要買夢可寶

賣比Viutv啦
岩岩o係信和入手, 買左彩機, 孖車, Just Dance, 1-2-Switch, 上網買左VOEZ, KOF98, 同埋果隻唔知什鬼野ZERO
有冇啲咩要注意或者要Check 暫時部機行得走得連到WIFI叉到電

VOEZ都買?

VOEZ都買?

手機版無心機打Key,switch版齊歌所以就買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞