[Switch/3DS集中討論] Minecraft 12號, 街霸26號 (35)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

痴撚線,之前冇留意原來 Windows 出咗好大件事
用緊 Windows 8 / 8.1 / 10 嘅巴打要即刻 update Windows Defender
用緊 Windows 7 用 Microsoft Security Essentials 嘅都要即刻 update

而家up邊夠隻毒快

咁唔通你就真係唔 up 坐喺度等中招?
蚊網線最實際
唔好用電腦住

offline 裝囉
用電話 download 完上 virustotal scan 過再過落部機行
出聚係咪要拎定條usb線

自殺? 唔好呀

綁住d巴打黎拮佢地屎忽呀
Us eshop 有隻mr shifty 好似幾正
有冇人玩過

用緊 Windows 8 / 8.1 / 10 嘅巴打要即刻 update Windows Defender
用緊 Windows 7 用 Microsoft Security Essentials 嘅都要即刻 update

而家up邊夠隻毒快

係啊直頭唔開機 反正都半年冇用過 而家淨係用iPhone iPad
蚊網線最實際
唔好用電腦住

offline 裝囉
用電話 download 完上 virustotal scan 過再過落部機行

想問咩事
因為屋企modem壞左上唔到網
有冇人玩過

唔答,驚自爆
蚊網線最實際
唔好用電腦住

offline 裝囉

想問咩事

新型Ransomware
用3月先Fix 個漏洞
好多人無更新裝patch就中招
蚊網線最實際
唔好用電腦住

offline 裝囉

想問咩事

用3月先Fix 個漏洞

我屋企兩個7一個xp
咁邊度可以dl到更新檔離線安裝
蚊網線最實際
唔好用電腦住

offline 裝囉

想問咩事

用3月先Fix 個漏洞

我屋企兩個7一個xp
咁邊度可以dl到更新檔離線安裝

http://www.catalog.update.microsoft.com/home.aspx
有冇人玩過

唔答,驚自爆

間野洗唔洗好似以前要墊定肚上去
好彩冇真係XP再戰十年JE
間野洗唔洗好似以前要墊定肚上去

感覺份量夠飽,但我建議墊墊好啲
今晚係咪有得睇安心院大戰洗地俠

而家up邊夠隻毒快

希望學校d機冇事

請問Download緊薩爾達部機自己sleep mode係咪無問題?
都有排download下

請問Download緊薩爾達部機自己sleep mode係咪無問題?

無問題

book埸真人pk正

無問題

唔該哂
我想問你地轉區通常轉日本定美國?
我想問你地轉區通常轉日本定美國?

我睇買果隻game邊度平啲
不過多數美

book埸真人pk正

我地安全D 打arms
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞