[Switch/3DS集中討論] Minecraft 12號, 街霸26號 (35)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Switch 節奏game
已出
http://insidesystem.heteml.jp/rudyswitch/

白痴問題 無信用卡係咪只可以入點數

賺到笑g
已出
http://insidesystem.heteml.jp/rudyswitch/

白痴問題 無信用卡係咪只可以入點數

已出

魔神少女算唔算少數3DS突圍既INDIE
新post 留明
【重要啟事】 
《G-ZONE遊戲雜誌》於06年初創刊,為面向香港年青人的全方位娛樂刊物,隨書附送ACG潮流刊物《ACG-EX動漫誌》。雜誌內容以電視遊戲為主,附以電腦遊戲、網上遊戲、動漫畫、模型玩具、日本潮流情報等等,內容經常因應市場變化、讀者口味而調節,一直成長至今。 
一本雜誌營運超過十年絕不容易,除了有賴一眾編輯的熱情、創意及專業知識,亦非常感謝各位讀者一直以來的支持。因近年雜誌業務及紙媒市場收縮,雖然事出突然,不過今期將會是G-ZONE停刊前倒數最後四期,希望大家多多支持今期的「改革號」。 
亦希望大家繼續未來的三期繼續支持「真‧豬鬆」。 
有緣再聚。 
G-ZONE編輯部仝人

過哂去幫游雲?

游雲自己都係岩岩先知呢個消息

恭喜 可以執柒佢

con上期玩野唔交稿
搞到班細ot
單野搞到游雲都開名屌

其實響香港點樣做game書先生存到?

賺到笑g

見到3ds nfc reader 129蚊,買唔買好?
有冇人用緊
但係我得2隻game用到amiibo
nba應該點買
有冇人用緊

買部new好過啦
nba應該點買

上面話澳洲平過美國
DLLMLM
有冇人用緊

買部new好過啦

agger
巴打 想出部機 係咪出左港版 有咩分別
巴打 想出部機 係咪出左港版 有咩分別

火牛同一年保
【重要啟事】 
《G-ZONE遊戲雜誌》於06年初創刊,為面向香港年青人的全方位娛樂刊物,隨書附送ACG潮流刊物《ACG-EX動漫誌》。雜誌內容以電視遊戲為主,附以電腦遊戲、網上遊戲、動漫畫、模型玩具、日本潮流情報等等,內容經常因應市場變化、讀者口味而調節,一直成長至今。 
一本雜誌營運超過十年絕不容易,除了有賴一眾編輯的熱情、創意及專業知識,亦非常感謝各位讀者一直以來的支持。因近年雜誌業務及紙媒市場收縮,雖然事出突然,不過今期將會是G-ZONE停刊前倒數最後四期,希望大家多多支持今期的「改革號」。 
亦希望大家繼續未來的三期繼續支持「真‧豬鬆」。 
有緣再聚。 
G-ZONE編輯部仝人

過哂去幫游雲?

游雲自己都係岩岩先知呢個消息

恭喜 可以執柒佢

con上期玩野唔交稿
搞到班細ot
單野搞到游雲都開名屌

其實響香港點樣做game書先生存到?

首先要冇CON佬班垃圾喺度先
邊兩隻Game 融合,會成為你心目中嘅神作?

VR女友 + Love Plus
nba應該點買

上面話澳洲平過美國

NBGI話今年內會發售NS版龍珠
由二月公布移植一直期待好耐終於等到喇
一直唔公布發售日等到好急
lm

PS4果隻 ?
包DLC就買

Xenoverse定係咩?

PS4果隻 ?
包DLC就買

係,由舊年Sony試玩會玩過之後已經想買黎玩,後尾發佈會公開有NS版
DLC4仲有超藍比古洛,估計PS4出完DLC4賺夠就會NS完全版含DLC
本來上星期仲猶豫緊趁Sony折扣199買黎玩定係等NS版,因為NS版一直無消息連發售日都未有
因為折扣完再買返DLC個價格肯定PS4版》NS版
一邊有中文同早買早享受,一邊遲買平幾舊可以帶出街玩,魚與熊掌
不過而家官方終於有動靜,都係等NS版好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞