[Switch/3DS集中討論] Minecraft 12號, 街霸26號 (35)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Harvest Moon(牧場物語): Light of Hope is coming to Switch in addition to PlayStation 4 and Steam

已射
呢隻係我買switch既目的

伏來架

正版係咁

兩邊都

唔洗切

幾靚
切柒啦毒到出煙
Arms Demo集氣
Armsplatoon direct
新買左zelda 發現餅Game帶會搖出聲
係咪入面有野鬆左
新買左zelda 發現餅Game帶會搖出聲
係咪入面有野鬆左

有無玩過NDS PKM
5/18(木)朝7時より、Nintendo Switchソフト『ARMS』の情報をお届けする「ARMS Direct 2017.5.18」を放送します。『スプラトゥーン2』の最新映像(約2分)も同時公開予定です。

應該係Story Mode trailer啦
Harvest Moon(牧場物語): Light of Hope is coming to Switch in addition to PlayStation 4 and Steam

已射
呢隻係我買switch既目的

伏來架

正版係咁

上下都買唔落手
wfc
[自虐]呢到得我一個期待隻冷飯垃圾街霸
重等緊隻Hori大掣…
有冇巴打教下switch點樣入要有埋username既wifi
有冇巴打教下switch點樣入要有埋username既wifi

更新ver2.0後得就得唔得就唔得
[自虐]呢到得我一個期待隻冷飯垃圾街霸
重等緊隻Hori大掣…

hori好似無gyro無hd rumble喎

唔太明
https://www.youtube.com/watch?v=_5x1yL2kGT0
Sonic Forces: Custom Hero Trailer

....................

唔太明

更新系統版本到2.0後 再試
得就得唔得就唔得

唔太明

得就得唔得就唔得

唔太明

唔太明

得就得唔得就唔得

唔太明

求其駁個上到網嘅網絡入Setting更新系統版本到2.0後 再試
得就得唔得就唔得

唔太明

得就得唔得就唔得

唔太明

求其駁個上到網嘅網絡入Setting更新系統版本到2.0後 再試
得就得唔得就唔得

唔太明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞