[Switch/3DS集中討論] Minecraft 12號, 街霸26號 (35)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
NBGI話今年內會發售NS版龍珠
由二月公布移植一直期待好耐終於等到喇
一直唔公布發售日等到好急

Xenoverse定係咩?

Xenoverse 2
不過NS版之前公布都係話名稱暫定
財報只係話隻Game今年如期推出但個名仲未定案
可能正式版叫Dragon Ball Xenoverse 2 Deluxe 之類
邊兩隻Game 融合,會成為你心目中嘅神作?

VR女友 + Love Plus

唔想屌公廁

PS4果隻 ?
包DLC就買

係,由舊年Sony試玩會玩過之後已經想買黎玩,後尾發佈會公開有NS版
DLC4仲有超藍比古洛,估計PS4出完DLC4賺夠就會NS完全版含DLC
本來上星期仲猶豫緊趁Sony折扣199買黎玩定係等NS版,因為NS版一直無消息連發售日都未有
因為折扣完再買返DLC個價格肯定PS4版》NS版
一邊有中文同早買早享受,一邊遲買平幾舊可以帶出街玩,魚與熊掌
不過而家官方終於有動靜,都係等NS版好

佢出哂DLC咪買囉
佢出果陣動畫都出到Rose但隻GAME連札瑪斯黑悟空都冇
日任官網下批貨要18號
想問下信和邊間比較平
同埋有彩機架
The major LCD panel manufacturer(JDI) on Wednesday reported a group net loss of 31.6 billion yen ($277 million) for the year ended in March.

SWITCH
「妖怪ウォッチ」売上高が大幅減 ピークから5分の1に

日野當年講到要打爆PKM
結果動畫食唔住個勢收哂皮

爆www

無新意點打
不論好壞PKM SM係比左d新要素出黎

Xenoverse 2
可能正式版叫Dragon Ball Xenoverse 2 Deluxe 之類

會唔會等埋超做完先出?
好似就到尾
PS HK已經好快手幫無雙出POST
屌你港任擔泥咁

Xenoverse 2

會唔會等埋超做完先出?
好似就到尾

六月先開打生存戰,XV2最後一個DLC係六月比古洛超藍同合體扎瑪斯,超完左先出實比人罵無生存戰角色
而家動畫係咁拖
想問下信和邊間比較平
同埋有彩機架

Xenoverse 2

會唔會等埋超做完先出?
好似就到尾

六月先開打生存戰,XV2最後一個DLC係六月比古洛超藍同合體扎瑪斯,超完左先出實比人罵無生存戰角色
而家動畫係咁拖

17號
右制D電唔知係咪有事
今日拎出黎雙打, 左JOY滿電,右JOY竟然顯示電量不足
有無人有類似情況

出得咁密唔厭就奇啦
想問下信和邊間比較平
同埋有彩機架

唔好Expect 機主post有人話廿四小時mon住gane鋪先得架
睇下出面買機Post或者fb有無人報價仲好啦

出得咁密唔厭就奇啦

一年都冇就強化版真係好痴線
孖車有無得睇下人地點玩學下野?
尤其最快圈速果D,想睇下人地用咩車走線之類,THX
Direct淨講switch game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞