Amazon 再一次減免運費門檻 降至美金25元

208 回覆
18 Like 0 Dislike
第一次買 見佢有得揀ship番香港 (件野35 買2件 70)同係US再集運番香港有無咩分別? 邊個好d?

用佢運一定貴好多,隨時2舊水運費
集運就平好多,2x 蚊一鎊
係時間會耐啲,預件貨到集運倉之後,1星期後攞得

唔是過25美金免運費咩
想問你地集運過來會唔會買保險?
amazon真係窮撚恩物
有冇巴打教下點買完ship黎hk

唔好用webox慢到仆街
go2usa算快 出倉後三日拎得
對上一次用dimbuy 痴撚線 星期五出倉 星期六下晝四點已經拎得
第一次買 見佢有得揀ship番香港 (件野35 買2件 70)同係US再集運番香港有無咩分別? 邊個好d?

用佢運一定貴好多,隨時2舊水運費
集運就平好多,2x 蚊一鎊
係時間會耐啲,預件貨到集運倉之後,1星期後攞得

唔是過25美金免運費咩

美國就係
全球運送一定唔係
點解香港冇amazon 就算貴啲 但真係好方便

我用嗰間包咗保險,當然係集運倉自己保
但係額外保險係運單總值過100美金先收3%保費
所以唔夠100美金,我都照選買額外保險,反正唔使錢
其他巴打通常買咩多

電子野,電腦配件,攝影器材配件,Blu Ray

其他巴打繼續

電池寄唔寄得(想買電腦)

可以呀
睇返你集運倉有冇規限,我用嗰間係唔限制電池
我見其他會有限
我上次喺Amazon買AmazonBasics啲充電池,都運到返嚟香港
幾時有sales 想買kindle

HKTV pls
日本amazon會員

same

same

想問你用邊間,我用shipbao唔夠100usd收超過3%
咦,我岩岩上us 買左耳機,99美金,但送過嚟都係要50蚊港幣運費嘅?
新手
有冇運香水或油類嘅集運推薦
用過英國bns 係自取點d人西d,其他都可接受

香港有Amazon都冇位擺倉啦,租又貴,隨時貴過喺街買
聽講10幾年前Walmart 都有意進駐香港,但係租貴,就放棄咗喇

同埋維基HKTV都做咗,越做越大
佢而家喺九龍灣同青衣都有倉

不過大陸都有Amazon架
咦,我岩岩上us 買左耳機,99美金,但送過嚟都係要50蚊港幣運費嘅?
新手

自膠,睇返上面原來只係美國境內 free shipping
新手

直運香港?咁緊係要俾啦

香水運唔到啦

香港有Amazon都冇位擺倉啦,租又貴,隨時貴過喺街買
聽講10幾年前Walmart 都有意進駐香港,但係租貴,就放棄咗喇

同埋維基HKTV都做咗,越做越大
佢而家喺九龍灣同青衣都有倉

不過大陸都有Amazon架

香港無可能有啦...你最多都係希望佢將中國果個伸展到香港...
要搞,都搞左台灣先啦...市場起碼大過香港
一直都喺Amazon買開鞋 滿一定金額免運費

想問你用邊間,我用shipbao唔夠100usd收超過3%

集運自己保險係運費三倍or一百美元,價低作準,其實冇乜用,通常係運費三倍
留名了
日本amazon
買野點寄香港?

香水運唔到啦

我用sunnny,運到香水
最近兩次用buyandship, 佢報既磅數同我根據amazon 上面product 既 shipping weight 加出黎個重量唔同.

有一單我計係0.95 lbs, 佢就話係1.75 lbs, 安排左同事再磅都係一樣1.75

另一單就我計係數3.65lbs, buyandship 報就4.5lbs

有冇巴絲都遇到呢個情況 係咪因為幾計product 夾埋一齊, amazon 加左個紙皮箱之後重左呢, 但一個紙皮箱會重左差唔多成磅
海外集運咪用DIMBUY 上個月英國DYSON 有平
屌你老味搞左成個月先開始上飛機

但係我日本集運用DIMBUY OK喎,齊貨後一星期就到香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞