Amazon 再一次減免運費門檻 降至美金25元

208 回覆
18 Like 0 Dislike
日本amazon會員

same

而家嘅經濟嚟講,係幾痴線
可能因為香港好多野不斷加價,而美金25蚊睇落其實真係抵到爛

其實經濟係差左

你又啱
49蚊免運費嗰時好難先奏夠數,又要啱用
諗諗吓都唔想買

之前跌到35蚊,鬆手咗,買嘅次數多咗

而家25蚊,準備振興美帝經濟

多謝巴打賜教

唔好幫襯buyandship 好多打手
用過 一般
有Prime 真係好正

淨係訂咗港版Prime Video
美版Prime如果訂埋,美國經濟同集運倉真係要多謝我

全美國嘅經濟都掌握喺巴打手中

其實經濟係差左

你又啱
49蚊免運費嗰時好難先奏夠數,又要啱用
諗諗吓都唔想買

之前跌到35蚊,鬆手咗,買嘅次數多咗

而家25蚊,準備振興美帝經濟

多謝巴打賜教

唔好幫襯buyandship 好多打手
用過 一般

話自己用過覺得一般但又唔講點解一般
人地點知你係咪打buyandship嘅打手
其他巴打通常買咩多

電子野,電腦配件,攝影器材配件,Blu Ray

其他巴打繼續

有冇話邊d shop有保證邊d無?
有冇人買過braun鬚刨運返黎香港
見佢5系同7系都平成千蚊
Amazon啲二手書好抵
利申:最平試過0.5美金一本 運費4美金
海外集運咪用DIMBUY 上個月英國DYSON 有平
屌你老味搞左成個月先開始上飛機
其他巴打通常買咩多

其他巴打繼續

上Amazon買野要睇清楚seller
睇吓係咪Sold by Amazon, 或者個seller名叫Amazon LLC.
因為有時個網站會俾個第三方seller你,因為平啲
睇個價錢位,睇吓係“Sold By”邊個,冇名嘅話或者寫著Amazon LLC. 都係Amazon自己
右手邊拉落少少有一欄叫Other Sellers On Amazon寫咗其他seller同價錢, 㩒入去Used & New,睇吓其他seller價錢
但係要睇清楚係新(New) 定 舊 (Used)

第三方唔係唔好,而且平啲,最緊要睇ratings
但係Amazon自己賣,係會快啲運送
當然,仲會保證啲

買好多野嘅話,要睇吓係咪有冇個Prime字
有個Prime字代表佢件貨喺Amazon個倉,同其他野夾埋滿25美金,就會免運費,同埋一齊運
冇Prime字,寫著Free Shipping,或者有運費
姐係個件貨會分開寄,唔同其他貨件一齊運
呢個時候,你要睇清楚啲送貨Tracking Number
俾呢啲資料集運倉嗰時,係兩邊都要俾

另外睇吓巴打你想買啲乜,睇吓有冇意見俾到你

其他巴打繼續提出
其他巴打通常買咩多

其他巴打繼續

睇吓係咪Sold by Amazon, 或者個seller名叫Amazon LLC.
睇個價錢位,睇吓係“Sold By”邊個,冇名嘅話或者寫著Amazon LLC. 都係Amazon自己
右手邊拉落少少有一欄叫Other Sellers On Amazon寫咗其他seller同價錢, 㩒入去Used & New,睇吓其他seller價錢

當然,仲會保證啲

有個Prime字代表佢件貨喺Amazon個倉,同其他野夾埋滿25美金,就會免運費,同埋一齊運

其他巴打繼續提出

講清楚啲
冇Prime字,係賣方自己寄
其他巴打通常買咩多

其他巴打繼續

當然,仲會保證啲

其他巴打繼續提出

講清楚啲

想問下邊間集運好?想買電腦mon
成日買衫褲鞋...同一個牌子...平香港好多...
而家集運又方便...如果唔係急用...無得輸啦
其他巴打通常買咩多

其他巴打繼續

當然,仲會保證啲

其他巴打繼續提出

講清楚啲

想問下邊間集運好?想買電腦mon

睇返上一頁

廢事俾人話打手
可唔可以買日本野食架?(日本Amazon)
打完地址出左句咁既野
「您的訂單中包含無法配送到您指定地址或無法利用您指定配送方式的商品。請在了解更多查看配送限制,並修改配送地址或配送方式。」
有Prime 真係好正

今次減咗唔覺對prime member有咩用

其實經濟係差左

而家香港啲嘢貴到痴線
Amazon返嚟香港買計埋集運費都仲可以平成一大截

香港正一垃撚圾
人工低,買野貴
好反智

電子同時裝嘢貴啫 其他嘢美國咪仲貴
第一次買 見佢有得揀ship番香港 (件野35 買2件 70)同係US再集運番香港有無咩分別? 邊個好d?
成日買衫褲鞋...同一個牌子...平香港好多...
而家集運又方便...如果唔係急用...無得輸啦

咩牌子?
知唔知日本減唔減
第一次買 見佢有得揀ship番香港 (件野35 買2件 70)同係US再集運番香港有無咩分別? 邊個好d?

用佢運一定貴好多,隨時2舊水運費
集運就平好多,2x 蚊一鎊
係時間會耐啲,預件貨到集運倉之後,1星期後攞得
amazon真係窮撚恩物
有冇巴打教下點買完ship黎hk

用集運運嚟香港
出名嘅有Buyandship 同 Shipbao

自己用開buyandship
已經用過20次都有,質素有保證
件貨到咗集運倉之後,約1星期後到港攞得

詳請自己google

buyandship正野
計實重唔使煩
其他巴打通常買咩多

其他巴打繼續

電池寄唔寄得(想買電腦)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞