TVB遭ViuTV打殘  召曾志偉、王祖藍做高層救亡

488 回覆
566 Like 36 Dislike
感謝tvb戰線手足
哂氣啦,搵啲老嘢做高層會挽救到啲乜,佢哋根本都唔了解問題所在。

第一就係政治立場問題,依點改變唔到。

第二就係啲劇同節目同時代脫節,Netflix、美劇、日韓劇嗰啲十幾集就完一季,劇情緊湊唔拖劇情。
CCTVB嗰啲吓吓都廿幾三十集,啲劇情拖拖拉拉,幾乎連個主角刷牙痾屎都拍埋,得啲師奶先鍾意睇。而且啲劇毫無創意,題材千篇一律。
就算冇政治原因,本身都唔想睇
吓 ?之前唔係好撚串架咩?洗撚救咩,大把藍屍啦
咁一定,無人睇都會繼續dum錢去吊住佢條命,仲要做奶共新聞架嘛
後生唔睇姐,d新移民同藍屍廢老要睇呢
tvb 呢d垃圾台留比賤民睇架
好快開拍獎門人, 歡樂今宵
全台一齊扮女人
輸得仲勁
初度遊 都唔係自家製
tvb一定要死,全家已del 所有tvb台,日日唱衰第d國家,唱好中國,真係好想嘔
我已經無睇十年以上,印象中對上一次睇,係睇新世紀福音戰士、西遊記、尋秦記嗰啲。
呢兩個高層好矮
好耶 生啤上A1可喜可賀
話說tvb乜都唔敢玩 viu連吉祥物都炸過
不如試下炸下tvbuddy?
(Btw 只要係tvb 你就算炸鳩啲高層都唔想睇啊 屌你老母
一陣藍祖藍造比你睇..
依家上網d野多到睇唔晒,慢慢揀d岩自己睇既節目仲好
證明依啲官僚
有咩都淨係識搵返啲熟人
獵頭能力係0
正一廢老
之前睇TVB廣告, 黎耀祥話咩show晒胸肌腹肌, 請投佢票
真係好Q嘔心唔知醜
你睇下其他國家, 20,21已經紅到痴線, 你仲推個56歲既出黎...
d人又話港媒
咁仲救黎做乜
執7左佢算啦
點解隻米寄老鼠搵極都未搵夠?佢身家應該都拍得住成龍啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞