TVB遭ViuTV打殘  召曾志偉、王祖藍做高層救亡

488 回覆
566 Like 36 Dislike
點metoo又唔出聲?
蝗祖藍淨係識拍埋啲on9劇
咩老表你好嘢果啲
下 蝗祖藍去大陸拍既綜藝係running man
係抄韓國方面 上面係做得好好既
其實佢就唔只參演過一套綜藝嘅
至少大陸好多都係買韓國版權
佢有係大陸拍過相關綜藝
都知呢啲節目點做啦
係上面拍過綜藝唔一定要抄番大陸啲節目
係將人地個啲拍攝模式手法搬番黎hk
有咁難明咩
個個都淨係識話佢拍埋啲大陸嘢
最弊香港啲綜藝連大陸嘅都比唔起
講緊係搬人地啲模式番黎
大陸都有請韓國拍攝團隊拍綜藝
你香港邊有可能請到成對韓國crew黎拍攝學嘢
佢係大陸學到咪攞番黎hk搞
大家唔好為反而反啦好心
想睇黃祖藍搭岑應做倒啲咩反人類節目出嚟

viu綜藝屌打cctvb十條街
蘋果大仇人比TVB 封殺, 機會嚟啦 , 大大隻字報道
好多人唔知.. 全民造星
但今次令到廣告商唔去TVB 落廣告都算成功 
起碼打壓余詠珊幫派. 唔好咁撚串. 以為自己玩晒, 冇皇管
好多都買左版權?
你自己上網search下先judge 人啦
宜家仲日日瘋狂播角哥同大外宣節目,講真要睇我直接睇中央台唔好
唔同LV,鵬哥好戲仲有幽默感,除左扮小丑呢件紅祖藍有乜代表作可以拎出上台面
搵呢兩條矮仔藍屍做高層
加速TBB收皮
做得好
留名睇影視台大量大打推TVB post
全台玩米奇聲 我會考慮stoned左睇 笑下
有無摸手摸腳圖?
依家TVB可以砌低Viutv嘅方法就係搵查小欣回歸復播爆足一周
tbb can u plz 執咗去, don’t wanna c u appear on tv
學園派 , 演藝趣味 一貫演藝味 同 詹瑞文個啲咁
舞台劇 誇張 嘲諷手法 實則非常老土
廢老:我睇CCTV1啲支那劇好睇過CCTVB la
師奶:我要睇靚仔~~韓國有玄彬又有金秀賢~oppa
後生:VIU又有姜濤~NETFLIX美日韓劇都有~

TVB仲有咩生存價值~~執柒左佢啦
見到佢就會諗到佢扮呂奇
TVB似乎唔明,佢既死唔係管理問題咁簡單
而係成個行業生態已經唔同左
佢點執都唔會吸引番流失左既觀眾,特別係後生果班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞