TVB遭ViuTV打殘  召曾志偉、王祖藍做高層救亡

488 回覆
566 Like 36 Dislike
亞視而家主力搞網台....到而家都死唔去就知有啲料到....如果同亞視合併....話唔埋真係可以殺出一條血路..
奶共絕對係死因
重要係死得最甘果種
你唔同食,住,呢d係必需,有機會避唔到
電視只係娛樂,係可替代品,香港人咁多年既憤怒,你食材呀果d好難避免完全脫離中國,但電視呢d係有得揀既野黎,怒氣一定發洩係呢d地方度
靠藍c就死撚得啦,唔係真係以為沉默大多數下話
唔爭在搵埋荷蘭叻啦
死得仲快
李若彤 扮小龍女 , 真係睇到...洗眼
始終有古生 唔食呢條水 ,扮楊過

仲有周星馳上晒神台,都唔會 扮番 007 逃學威龍比你睇啦
兩個都得15幾
藍c都唔睇啦 睇大陸劇唔好
收皮啦TVB
加油,死得仲快
其實好可能只係諗住靠矮曾名氣拉多少少廣告啫。
笑死, 叫佢兩個注資好過
佢知問題係邊,就唔會搞到咁啦
真. 呢兩套真係killer app
根本奶共先死得最快
支國人根本唔洗睇你濕鳩tvbd低成本野
人地一套劇都億億聲本,千軍萬馬,唔似你搵10條友扮成個蒙古大軍
你唔洗奶共架,只要當初夠公正,香港人自然會繼續睇,依家已經死撚左,返唔到轉頭
依家國安立左,香港人啞巴食黃蓮,表面可能唔敢再反抗講呢d,內心種憤怒係唔會消失,當你香港至少有一半人係咁既時候,你靠剩低果一半,然後果半通常係班窮/度縮到石頭了唔出血既廢老既時候,你都係摺埋啦
國家級任務呀.
中共仲需要TVB呢D國家宣傳機器, 佢兩隻點會唔隨傳隨到
遲啲就會睇到中国好聲音、爸爸在哪兒依類風格嘅節目出現喺cctvb
依啲就係紅祖藍向支那取經嘅成果
當然唔少得搵觀眾演員做假
不知有幾多港豬腥港人受落~
岩呀, 所以咪話呢個係藍絲唔願意面對現實既諗法
劇本、口碑、鏡頭
無樣夠國際市場爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞