TVB遭ViuTV打殘  召曾志偉、王祖藍做高層救亡

488 回覆
566 Like 36 Dislike
如果ViuTV可以改善下個官網就好
又慢又大食 重成日亂碼 CLS公司
唔好講話全世界,只講香港附近既地方都不斷進步緊,好似綜藝節目咁已經做到好多元化,cctvb唔係教人煮餸,去旅遊,就係個個星期唱懷舊金曲
劇本係幾好
但吳小姐 真係唔撚掂
睇到扮後生 ,果姐妹 真係飯都嘔出來

VIUTV 咁多靚女 ,是旦搵件 扮佢後生都得
係都要自己扮

反而ERIC KWOK 果隻幾好睇 又有 SHIRELY
垃圾tvb黃金時間播大劣劇
屋企d藍屍都識轉台啦
我又唔會覺得死得仲快, 因為依家真係好撚差, 已經係谷底
其實全民造星都係舊酒新瓶。
係搞就搞香港版love island 橫掂d女又露又靠賣相發達。直情love island 少少咸咁就大把人睇 起碼大陸韓國都未有依種娛樂綜藝
講真,又唔好太老定,亞視化雖然係發生緊
但搵呢2條友番黎,好明顯係要剝余詠珊棚牙

紅早藍就算9數,d gag同年輕人脫節,老人家又唔撚明,難成氣候

重點係老鼠,余詠珊在位時,全部封奶
搵老鼠番黎,一定想行番錢國偉個套,全部女星解除限奶令,露奶露事業線乜春都露,行番𡃁模化路線,搵多d後生女番黎露,拍咸濕綜藝,咁就有話題有收視

我敢講,而家口講反9 tvb既連登仔,一半人除住褲黎睇
嗱,signal wong做戲係ok既
唔駛神化舊人,老一輩夏雨,黎耀祥都好屎戲
真正好戲既都出去拍埋電影啦

signal要更上一層樓就應該離開cctvb,出去拍戲證明自己

不過佢應該都係仆街黎,有yoyo屌都唔心足
睇死佢留係cctvb做山寨主

利申:viutv開台後冇睇過cctvb
請兩個回晒塘嘅人做高層
除左樣唔靚之外,佢啲戲又屎,又做唔到白玫應有嗰種霸氣同壓場感
CCTVB啲觀眾已經一隻腳踏入棺材 俾你請幾多人都冇撚用啦
繼續抵制CCTVB!
指望Viu TV不要被滲透......
Signal d 戲都唔得啦
前幾年有套扮許文彪尷尬到
扮盲人咪又係得個造型
我諗果個角色 係做 高雅 冷漠 神經質 路線
但出到來 係 同一塊西面 不停出現
成個劇 最柒敗筆 就係搵呢隻老妖 做
tvb條爛鳩古裝街廿年如一日睇到都唔開胃
我諗佢都介意Yoyo 畀人睇過晒
跟本D人唔睇TVB係因為佢奶共賣港,而家仲要搵多2個賣港偽人,究竟TVB高層個腦係咪裝屎㗎
TVB執染咗佢啦
好似宣佈咗有

老人院
不如搵何守信,鄭裕玲
推哂班女偽人出嚟做淫賤節目咪有救囉
真係有心機打扮做到冇破綻嘅偽娘比人話變態
半桶水著件女裝腳毛都唔剃就話扮野好好笑

真係幾唔公平
應該係開始多韓國日本節目開始
你睇有邊套TVB 可以做到大長今個氣氛
做唔做到以前咁受歡迎先
好多正歌星架喎
有冇example 點笑人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞