TVB遭ViuTV打殘  召曾志偉、王祖藍做高層救亡

488 回覆
566 Like 36 Dislike
諗起早幾年tvb笑鳩班youtuber
點知依家個個睇youtube 無人睇tvb
唔係煮飯就係旅行

其實個個台都差唔多 唔講政見 星期六日 碌電視節目十個九個都係飲飲食食 之後熄機
會唔會用黨安法全香港只可以有81,82台。一返到屋企就要開電視唔可以熄同mute 聲直接d呢
搵志矮返去做淫賤節目

紅棗藍就......點解要瘋狂吹佢有才華呢

搞笑,我睇格仔mike x Error好過啦
咁你真係要睇多啲,大陸綜藝 簡單到好似選秀節目都屌打香港
希望為TVB注入「年輕」元素。惟曾志偉已68歲
NETFLEX 好肯科水 拍D 受歡迎漫畫劇本
SWEET HOME , 今際之國 都爆紅, 全球勁多人睇

而家年輕市場個TREND 都唔同晒
TVB 仲停留係咩愛回家,咩獎門人
其實唔一定要引入
最緊要係識唔識學人地做啲新idea嘅綜藝
唔係來來去去都係個兩三類型綜藝
就係其他國家做得好
先要改革宜加陳舊嘅思想
不過佢地新上任
唔知係咪真係會有新搞作啦
你唔講都諗唔起
唔爭左搵埋阿叻喇
廢老以為自己笑9 youtuber
根本youtuber同電視節目ge業務形式根本唔同
搵兩條廢西救亡
想加速自殺?
咪係
覺得搵過街老鼠解決到問題
已經係管理不善
王喜有骨氣, 佢會返去先算喇
好衰
講事實
陣間一個屈尾十豪腎修加入tvb就好笑
TVB膠層係咪冇留意過紅祖藍上次套賀歲電影個票房?
其實我覺得今時今日都唔好買劇播啦
追劇都上網追
仲等你電視一集一集出咩

Viu做多d真人show節目仲好
一黎又可以認識下新一世
二黎唔怕被取代
唔係話唔稀罕年輕人市場咩?
咪繼續幫中共做中共既電視台囉
換新聞部班冚家產,報返正常新聞,問題就解決。兜咁大個圈去做啲解決唔到問題嘅嘢。
根本只會梗老人台。
Viutv要多謝chok巴
應該唔會死得快左, 依家仲睇TBB果D, 根本係咩垃圾都照開住部機, 唔會變.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞