[ 月娥不覺醜,處處含奶啜。 夜來雜種呻,深喉漬多少。]祖雲達斯球迷臨時討論區(18)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
冇牙朗隊波勁好多
踢撚死人
9成9比干地 姦完又姦
下場對面無左lukaku同hakimi
希望偷到下雞
簽人未啊屌你老母
幾時有後備前鋒
尋晚一堆新仔大兜亂
Portanova 加 Petrelli 換左Rovella
Tongya換左ake
睇個勢應該都唔會買
諗住下半季用kulu就算
Scamacca 西瓜皮企硬要20m以上
一係就加埋 Fagioli 落去
講真半季先兩球一助攻
以宜家個市咁差,20m以上真係有啲貴

在正式和祖雲達斯簽約之後,意大利新星Rovella在社交媒體上感激了熱拿亞,並強調這是自己職業生涯的重要一步。

“熱拿亞是我的家,他們培育了我,讓我成為了一名職業球員,這是我從小時候起最大的夢想。只要我還身穿着紅藍色的球衣,我就會把熱拿亞放在第一位,始終拼盡全力。”Rovella寫道。

“今天和祖雲達斯簽約是我職業生涯的重要一步,這對於像我這樣想要不斷進步的年輕人來説是最好的結果。只有通過努力和犧牲你才能達成那些重要的目標,我不想就此停下前進的腳步,接下來我要繼續身穿這件我非常在乎的球衣上場去征服其他的目標。”

雖然已經和祖雲達斯簽約,但本賽季依然會以租借的方式為熱拿亞效力。
睇精華Fagioli踢得唔差
但佢似踢arthur個位多過踢前鋒/攻中
係,我覺得唔踢得差過Arthur ,雖然係對Spal
我覺得佢俾波去波仲大膽過Arthur
雖然交波唔多準
但起碼敢向前傳
雖然spal無咩逼我地
但同一場有份踢嘅藍斯同廢貝都係穩定地咁廢
有時睇開班老seafood傳波全部以穩陣為先,睇到火滾
咁先刷到99%傳球成功率出黎架o麻
祖不嬲冇人逼就踢到個個球王咁架啦
佢兩個就係廢到無人逼都打到pat屎咁
Pirlo confirm左fagioli會升上一隊,取代portanova
01:00
Sampdoria? - ?Juventus

希望派路可以指點一二
3:0
波王入波剷草
🇵🇱 Szczesny
🇨🇴 Cuadrado
🇮🇹 Bonucci
🇮🇹 Chiellini
🇧🇷 Danilo
🇺🇸 McKennie
🇺🇾 Bentancur
🇧🇷 Arthur
🇮🇹 Chiesa
🇪🇸 Morata
🇵🇹 Cristiano Ronaldo

#️⃣ #SampJuve
acestream://153e4a4098ada1e6150a5e62cdd58db806fddada
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞