[ 月娥不覺醜,處處含奶啜。 夜來雜種呻,深喉漬多少。]祖雲達斯球迷臨時討論區(18)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
快撚d退啦
出多d demiral好過啦屌
Conte: "I think they should be more polite in my opinion. They need more sportsmanship and respect for those who work.”

自己舉中指先,重屌翻人無體育精神
大巴bb 去咗邊
死癲狗
做咩事屌球證先?
申:無睇比賽
見朗子射極都唔出野,真係笑左出聲,都幾好餐士呀
連過兩人個下好J到
好耐冇見C朗呢啲靈活嘢
不過近年啲half chance把握力差咗好多
漢丹上左身姐
啲反應快到仆街
係漢姦勁姐
其實琴日打反擊朗都有幾多餐士下,可惜把握唔到
面丙朗啲咁區角推橫拎返大位勁射,呢一招都用左19幾年㗎啦,係人都估到佢咁射
呢下係屌我地班高層
事緣干地唔滿意下面呢球無俾十二碼
所以係度發爛咋
跟住邦膠出黎叫佢尊重下球證決定
佢先死死地氣翻去坐
半場完唔知係咪條氣唔順就對住我地高層舉中指
主席忍撚到完場屌左句收皮啦屎忽鬼

干地賽後就屌人無體育精神
點知轉個頭就俾人發現自己舉中指先
話晒都名宿
搞到咁好咩

咁都唔判12碼,又真係過份左啲嘅
當年佢個十蚊理論
同主席反哂枱就預左
不過諗起係球隊名宿
重係復興功臣搞成宜家關係咁薑
就特別覺得唏噓
佢尋日投訴果個嘴臉
真係見到都覺得尷尬

貝貝依球睇得出佢足球智慧好高
可惜球技唔高
顏值高就夠
歐洲足協官方確認,由於疫情影響導致的航班限制問題,曼聯與皇家蘇斯達的歐霸杯首回合將移師中立場——都靈的祖雲達斯主場安聯球場進行。

#普巴回家了
得個望字
🔜✍️❓

La Stampa claims Gianluigi Buffon will extend his contract for another season with Juventus!

So this, of course, is still unofficial, in any case more and more sources are on the same opinion. Can't wait... Let it be! 🙏
意大利媒體《全市場》分析,迪米羅能在意甲任何球隊打上正選,但在祖雲達斯暫時還未可。

迪米羅在此前與國米的意大利盃中表現統治了比賽,他自從來到意大利後就一直表現出驚人的狀態,這也讓祖雲達斯不假思索就簽下了他。

在土耳其,迪米羅早就已經是國民偶像了,他毫無疑問會在未來成為祖雲達斯的正選球員。昨天迪米羅讓拿達路和盧卡古的前鋒組合在比賽中碌碌無為,他可以在任何一支意甲球隊打主力,因為他實在是太強了。但是在現階段的祖雲達斯,他暫時還無法打上。

在最近的幾個月裏,他本人也對這一點感到不滿意,因為他發現自己的出場順序相對靠後,目前他的出場時間僅為1100分鐘左右。

但祖雲達斯的陣中,其他的後衞表現同樣非常出色。丹尼路是派路本賽季的最大發現,他在攻防兩端都有着不錯的發揮,並且是派路戰術中關鍵的一環。而基亞連尼此前因為受傷缺席了一些比賽,但如果他能踢,那麼他就肯定會正選,基亞連尼最近的回歸也為祖雲達斯的防線帶來了穩定的提升。

至於迪列特,暫時無法想象迪米羅能從他手中奪過主力的位置。而迪米羅在盯防的能力上也許已經超過了邦路斯,但邦路斯是更衣室的十九,是能夠帶領祖雲達斯前進的十九,並且在三後衞體系中是一名世界級的十九。

因此,即使迪米羅的能力非常出色,但他依舊不得不成為球隊的第五後衞。但也許迪米羅只需要再等待一些時間就可以了,他已經準備好了,他的出場時間可能會在幾個月後增加,畢竟未來是屬於他的。
前進的濕鳩
決賽打真藍黑
Pessina勁到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞