[ 月娥不覺醜,處處含奶啜。 夜來雜種呻,深喉漬多少。]祖雲達斯球迷臨時討論區(18)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
負符3分
唔算-6啦雖然唔係撳屌對面啫
守得咁好,坐和望贏,需即1:0更為合理
牙朗好少機會
對國米又係咁
真係靠佢搶番黎,今場呢個都唔係機會黎
係祖既入波難度地獄級
我覺得佢今場唔係拍住賓坦古幾稱職喎
啲數據一樣靚仔

Adrien Rabiot impressed in midfield for Juventus today:

⏱️ 90' played
👌 72 touches
👟 53/53 acc. passes
❌ 4 tackles (most)
🚀 3 clearances
⛔️ 1 blocked shot
⚔️ 6/7 ground duels won
🏔️ 1/1 aerial duel won
🚷 0 times dribbled past
📈 7.4 SofaScore rating
今日個球已j死人
Arthur拍住佢踢得好辛苦
如果無人幫佢做防守
Arthur重辛苦丫
季初放佢抖到最後個位即刻瀬哂野
佢係好控得,但完全唔防得一推就過
宜家派路at least派一個幫佢做dirty work
先即刻生哂
係祖牙朗要好高轉化率先掂
冇咩機會比佢浪費
好難戴帽
“比賽中踢得被動?我們早就準備好踢這場比賽。”派路賽後告訴記者:“因為我們知道羅馬最近的表現都非常出色,因此我們計劃龜縮防守,然後爭取打他們的反擊。”

“我們預防性的盯人做得很好,這正是我們想要的,因為跟羅馬對攻不是一個好策略。本場與羅馬的比賽跟賽季初那場不同,我們改變了戰術,我們在比賽讓他們進攻,然後打反擊,因為你不可能在一場高強度的比賽中一直保持着侵略性。”

“現在球隊已經重新找回了原有的激情,我們變得更加堅定,我們的防守也變得更具有決定性,因為我們從過去所犯下的錯中吸取了教訓。基亞連尼現在的身體狀況很好,我們希望他能夠繼續保持下去。”

“球隊中的所有人都非常謙遜,他們知道什麼時候該無球跑動,什麼時候該幫隊友一把,這一點即使是球隊中最偉大的冠軍也明白並且做到了,這是最重要的一點。”

“我沒有固定陣容?這是因為我知道並不是所有比賽都是一樣,特別是在意甲這種看重戰術的聯賽。所以你需要有更多的不同和變化,否則對手很容易就會看穿讀懂你的戰術。”
all in plan
真係守得幾好,無可否認,不過啲進攻,反擊,要更有效率啲,進攻返擊唔夠理想
打番屌帥足球
雞巴會唔會勁得滯
Morata and Arthur are at risk for Inter, both have shown with flu symptoms.

[@MomblanOfficial]

唔係武肺掛
拿玻里奶晒嘢
Dybala is planning to be in the squad for the game of Napoli or Porto.
Morata is trying to recover and be on the bench tomorrow,
Arthur will miss the game.
Bernardeschi will start ⚪️⚫️ via @romeoagresti #juventus 📷 @aleandrographics
03:45
Juventus? - ?Inter

-6足球 今晚戛然而止
0-3
0-4
好耐無睇
一睇就睇對羅馬
搞乜鬼派路宜家係打防反?
人地打高位迫壓,打返防守反擊正常不過。蛆防守守得無問題,守得幾好添。但反擊就好一般
應該好事黎既
對唔同球隊用唔同戰術
要睇吓班球員執唔執行到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞