[ 月娥不覺醜,處處含奶啜。 夜來雜種呻,深喉漬多少。]祖雲達斯球迷臨時討論區(18)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
我朗
大盜唔炒飛機仲傳得咁靚
炸左啦
冇炸
C朗助攻比人助攻刷唔到數據
朗退化了
半單刀跑唔贏對手,射又射出界
大盜D數據 越刷越多
輕輕鬆鬆又助攻
我朗冇入波冇助攻但都算係間接功臣
https://youtu.be/kUtUM7VIqt4

個場地加大雨,好似踢到兩邊都好辛苦
C朗真係愈來愈似以前踢曼聯個時,要自己做埋波
諗起佢係皇馬傳左勁多靚波俾binc馬都唔入
不過朗d把握力真係差左
https://youtu.be/0bBwgcGt8gk
哩d先叫進攻架麻
馬天尼斯加渣古
第一粒個三角組合就是我想要的
Info @DiMarzio : Sami Khedira is very close to join Hertha BSC, confirmed. He'll sign a two-and-half-year contract with the Germany side. #JFC
✈️ #KHEDIRA ✈️

🇮🇹 Khedira all’Hertha Berlino: oggi visite e firma
🇬🇧 Khedira joins Herha BSC: today he’ll undergo medical tests and he’ll sign the contract

進攻就J得多
防守又J過未
基隊整個防守動作 彷彿在說:"想射尻CCC?!過左我呢關先講!"
承繼住巴里斯,尼斯達,簡拿華路呢個意大利頂級中堅嘅傳統,今日基阿連尼後無以為繼,真係可惜。
祖記第一中堅膠邦
基隊今年36..
可能得番今年玩
有得睇好睇
最強(眼神)防守
終於解脫
Info @DiMarzio : Mandragora to Torino is imminent, confirmed. Agreements has been reached, the player will join on loan + obligation to buy. Last details to be fixed between Juve and Udinese the it's a 'deal done' - The clubs are already preparing the documents. 🔜✍ #JFC

可唔可以加啲錢換佢地個singo丫
⚪️⚫️ #PECORINO ⚪️⚫️

🇮🇹 Visite mediche in corso per Emanuele Pecorino, preso dal Catania, andrà a rinforzare la Juventus Under 23
🇬🇧 Pecorino has arrived at J Medical to undergo his medical tests ahead of his move to Juventus Under 23
賓坦古在接受採訪時稱讚了自己的隊友艾度美路,他認為單論控球能力,可能只有恩尼斯達比這位巴西球星更出色。

“艾度美路?我的天啊!我覺得只有恩尼斯達腳下的控球能力比他更強,和他一起踢球的感覺很棒,我們在中場位置上的表現都很出色,我們擁有一支優秀的球隊,我沒法在美路和麥肯尼之間做出選擇。”

“有時候派路會在訓練中參加我們的練習賽,他到現在依然擁有讓人難以置信的能力,特別是他的長傳。”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞